LOOK OF THE DAY: Lace maxiskirt

0Lacemaxi20Lacemaxi30Lacemaxi40Lacemaxi7Top: Mango / Rok: ModeMusthaves / Tas & bag charm: Primark / Sandaaltjes: Zara / Kettinkjes: River Island, Accessorize & Costes / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Forever 21, ModeMusthaves & Sacha

Fotografie: Mayera Fotografie

Good morning, fashionlovers! De look van vandaag heb ik stiekem vorige week al geschoten, toen het net even iets mooier weer was. Gelukkig gaat de temperatuur eind deze week weer omhoog, en dan is zo’n kanten maxiskirt voor mij een ideaal kledingstuk. Ik combineerde hem met een lichtblauwe, satijnen top met kant die ik in de Mango sale scoorde. Zulke tops vind ik voor nu supermooi om ‘zo’ te dragen op een skinny of mooie rok, en in het najaar onder een grofgebreid vest voor een vrouwelijke look. De sandaaltjes met pythonprint zijn ‘oudjes’ van Zara, de tas van Primark kocht ik laatst nog. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn outfit! Hoe zou je deze rok zelf stylen?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1828640″]

3 Comments
 • Monique | WritingMonique
  augustus 4, 2016

  Leuke outfit! Ik vind de sandalen geweldig!

 • Linda
  augustus 4, 2016

  Wat een fijne en romantische stijl heb je toch! Deze outfit staat je ook weer heel erg mooi. Ben dol op de blauwe top!

 • Keybykim
  augustus 5, 2016

  Leuke maxirok!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *