Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Mijn verlanglijstje voor kerst

Mango military style coat / STEVEN By Steve Madden Velvet Ankle Booties / ZOEVA Rose Golden Luxury Set Vol 2 / Versace Crystal Noir Eau de Toilette / Accessorize Metallic Pom-Pom Beanie / Diptyque Mini Scented Candle Epices Et Delices / BECCA x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed – Champagne Pop / Kenneth Jay Lane 3-Star Crawler Earrings / BY TERRY Gold Jewel Lip Kiss / AERIN Rose Night Table Cream & Overnight Mask / Red Herring Purple quilted velvet shoulder bag / KARL slim Optik watch

Naast alle cadeautips en Gift-Guides die ik jullie al heb laten zien, heb ik natuurlijk ook nog een persoonlijk verlanglijstje voor kerst. Dit weekend wil ik de kerstboom in huis gaan halen en ons appartement gaan versieren, met in mijn achterhoofd de heerlijke cadeaus die ik ga geven aan dierbaren. Of je nu cadeautjes koopt voor anderen of voor jezelf – geven en krijgen is het leukste dat er is. Ik zette 12 items op een rijtje die ikzelf maar wat graag onder de kerstboom aantref.

1. Mango Military style coat
Tijdens één van mijn vele ‘wat moet ik aan vandaag’-sessies kwam ik erachter dat een tijdloze, military coat echt ontbreekt in mijn garderobe. Deze van Mango graag!

2. STEVEN By Steve Madden Velvet Ankle Booties
Ik ben helemaal in de ban van fluweel en vind altijd dat het je outfit zo’n heerlijke, vintage uitstraling geeft. Omdat ik heel erg hou van opvallende enkellaarsjes wil ik deze graag hebben.

3. ZOEVA Rose Golden Luxury Set Vol 2
Op deze kwastenset van ZOEVA aas ik al langere tijd, ik wil ze graag in mijn collectie omdat de kwasten niet van dierhaartjes gemaakt zijn en vanwege hun schitterende uiterlijk in mijn favoriete kleur.

4. Versace Crystal Noir Eau de Toilette
In dit prachtige parfum zit mijn lievelingsgeur vijg verwerkt, in combinatie met zwarte bes, jasmijn en vanille. Dit lijkt mij dan ook een perfecte geur voor het najaar!

5. Accessorize Metallic Pom-Pom Beanie
Een warme, stijlvolle muts ontbreekt nog in mijn garderobe en deze schattige van Accessorize is helemaal mijn ding.

[show_lookbook_widget id=”327719″]

6. Diptyque Mini Scented Candle Epices Et Delices
Een luxe geurkaars is toch wel hét cadeau wat mij betreft. De merken Diptyque, Voluspa en Yankee Candle vind ik heerlijk. Deze limited edition-kaars mag niet ontbreken onder de boom, en heeft ook nog eens een geweldige kerstverpakking.

7. BECCA x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed – Champagne Pop
De highlighter der highlighters staat natuurlijk ook op mijn verlanglijstje. Ik wil deze van BECCA al heel lang omdat hij een onweerstaanbare champagnekleur heeft, en ik de laatste tijd weer helemaal gek op highlighters ben.

8. Kenneth Jay Lane 3-Star Crawler Earrings
Dat ik dol ben op sterren is geen geheim meer, en omdat ik al een ster-kettinkje- en armbandje heb zou ik daar graag een paar oorbellen bij voegen. Ik weet het, luxeprobleem ;-).

9. BY TERRY Gold Jewel Lip Kiss
Sinds ik mijn lippalet van Yves Rocher heb en het elke dag gebruik, wil ik niets anders meer. Dit goudkleurige doosje van BY TERRY bevat elke denkbare lipstick-kleur en oogt natuurlijk ook nog eens prachtig.

10. AERIN Rose Night Table Cream & Overnight Mask
Ik ben al eeuwen op zoek naar een goed voedende nachtcrème, en deze van AERIN is ook nog eens te gebruiken als nacht-masker.

11. Red Herring Purple quilted velvet shoulder bag
Een zwart fluwelen tas heb ik al (binnenkort te zien in een outfitpost), maar een bordeauxrode mag natuurlijk niet ontbreken. Perfect om ieder winters outfitje mee af te stylen.

12. KARL slim Optik watch
Ik heb de smaak te pakken wat horloges betreft, en heb laatst nog een marmer-horloge van mijn vriend voor mijn verjaardag gekregen. Toch vind ik deze met bordeauxrode wijzerplaat een echte musthave. Wat staat er bovenaan jouw kerst wishlist? Ik wens je een heerlijk weekend toe en ben ook even benieuwd of jouw kerstboom al staat.

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”2231743″]

Styled by Romy

Een gedachte over “WISHLIST: Mijn verlanglijstje voor kerst”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven