Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Glitter boots

[show_shopthepost_widget id=”2224943″]Faux fur jas, rok & panty: H&M / Sweater & sjaaltje: Zara / Oorbellen & tas: Sammydress / Pom poms: Primark & H&M / Boots: Primark / Kettinkjes: My Jewellery, GRRRL & Beadies Amsterdam / Horloge: My Jewellery / Armbanden: Pull & Bear, ModeMusthaves, My Jewellery, Michael Kors & Super Stylish

Fotografie: Lois Lorinde

Had je mijn nieuwe glitter laarsjes al gesignaleerd? Afgelopen week was ik uitgenodigd om de VIP-opening van Primark Amsterdam bij te komen wonen – een enorm filiaal met maarliefst 7(!!) verdiepingen. Ik ging naar huis met onder meer deze enkellaarsjes met glitters. Zulke laarsjes had ik al een tijd op het oog, maar ik vond steeds geen exemplaren die helemaal aan mijn eisen voldeden. En ineens zag ik ze dus staan bij Primark. Ze hebben een hele mooie, donkerblauwe kleur en dat vind ik altijd heel mooi matchen met bordeauxrood en (off)white.

Eergisteren ging ik naar het HEMA kerst preview-event (daarover volgt later deze week meer) en daar droeg ik deze outfit met mijn nieuwe laarsjes. Ik combineerde ze met mijn nieuwe, comfy sweater van Zara en een leatherlook rokje. Wel iets korter dan dat ik normaal altijd draag, maar ik vond deze lengte wel leuk met zo’n grote trui erop. De faux fur-jas van H&M maakt het geheel natuurlijk helemaal mijn ding. Wat vind jij van de look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”2224939″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Glitter boots”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven