Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Januari musthaves

Een nieuw jaar betekent voor mij automatisch een nieuw verlanglijstje op het gebied van fashion, accessoires, schoenen en beauty. Vandaag zette ik dan ook mijn wishlist voor begin 2016 online. Er staat een aantal items op waar ik al heel lang op aas, waaronder een flared jeans. Ik heb na een lange zoektocht nog steeds de perfecte niet gevonden, dus tips zijn zeer welkom! Tot die tijd vind ik deze van Frame Denim supermooi. Het contour palette van Anastasia Beverly Hills wil ik ook al een tijdje; ik werd er verliefd op tijdens mijn afspraak bij Cosmo Hairstyling eind vorig jaar. Daar werd het palette namelijk bij me aangebracht.

Ik ben helemaal weg van de velvet-trend en deze smaragdgroene tas van Rebecca Minkoff krijg ik sindsdien niet meer uit mijn hoofd. Over tassen gesproken: ik moet mijn garderobe écht eens aanvullen met nieuwe bag candy. Ik loop namelijk vrijwel elke dag met dezelfde zwart leren tas, en een bordeauxrood of donkergroen exemplaar zou zeer welkom zijn. Ook broeken heb ik echt ‘nodig’, bijvoorbeeld een zwart leren biker skinny, een groene skinny en een bordeauxrode variant. Ja, op deze 3 kleuren val ik telkens weer terug in mijn najaarsgarderobe! Aangezien het binnenkort toch écht koud gaat worden staat een paar (Isabel Marant-)snowboots nog op mijn wishlist.

Op het gebied van beauty kan ik heel kort zijn: ik heb echt een nieuwe kwastenset nodig, en dan het liefst van Real Techniques. Alleen al de looks van deze kwasten zijn om je vingers bij af te likken, net als bij de ‘Champagne Pop’highlighter van Becca. Ik las dat deze weer verkrijgbaar is bij Babassu Skin & Spa, dus dat wordt een bezoekje binnenkort. Tot slot wil ik al langere tijd een écht goede camera, zoals de Canon 600d. Zal het deze maand dan echt gebeuren? I’ll keep you posted!

[show_ms_widget id=”30578411″ image_id=”33796351″ width=”650″ height=”531″][show_ms_widget id=”30578507″ image_id=”33796496″ width=”650″ height=”493″]Welk item uit mijn januari wishlist is jouw favoriet? Wat wil je zelf nog gaan shoppen in het nieuwe jaar?

Shop my January wishlist[show_shopthepost_widget id=”1309240″]

Styled by Romy

Een gedachte over “WISHLIST: Januari musthaves”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven