Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Mijn outfits in 2015

1janfavoutfits201511janfavoutfits201521janfavoutfits201531janfavoutfits20154

Terwijl ik nog aan het bijkomen ben van Oud & Nieuw, de laatste oliebol opeet en de lege champagneglazen van gisteravond opruim, blik ik graag terug op mijn outfits van het afgelopen jaar. Aan het begin van het jaar sprak ik met mezelf af dat ik graag veel meer outfits wilde delen met jullie. Dat is aardig gelukt, maar in 2016 wil ik zeker meerdere keren per week een outfit online plaatsen. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om mijn stijl en nieuwe items met jullie te delen, en merk dat mijn smaak door het jaar heen best is veranderd. Ook mijn haar, dat ik in 2014 nog afknipte tot een long bob, is weer aardig lang geworden én ombre aan de onderkant. Van mijn bohemian stijltje ben ik aardig afgestapt – ik heb een andere en meer volwassen stijl ontwikkeld. Minder sieraden, minder opvallende kleuren, gewoon, minder.

Ik ben veel meer zwart gaan dragen. Wat wél is gebleven, is mijn liefde voor het combineren van duurdere items met items van betaalbare ketens- en merken. Ik ben meer gaan shoppen voor kwalitatief betere kleding- en accessoires. Waar ik enorm dankbaar voor ben, zijn alle gave samenwerkingen met zowel nieuwe en onbekende merkjes als de wat grotere bedrijven. Daardoor kwam ik in aanraking met kleding, accessoires en schoenen van andere merken dan dat ik al in mijn kast had hangen, en kon ik jullie kennis laten maken met leuke nieuwe musthaves. Hierboven zette ik mijn 10 favoriete outfits uit 2015 op een rijtje, met alvast één goed voornemen: in 2016 wil ik véél vaker outfits gaan posten! Ik wens je een knallend begin van 2016 toe, en hoor graag welke look jouw favoriet is.

10 x My Fashion Favorites of 2015[show_shopthepost_widget id=”1308823″]

Styled by Romy

Een gedachte over “FAVORIETEN: Mijn outfits in 2015”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.