Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Interieur SS16

Spring Pastel Dining Chair by CIEL – Ebb & Flow Rowan Pendant Lamp – Bliss Home & Design mintkleurig plaid – BANDO ‘Hot stuff love potion’ ceramic mug – HomeLava wandklok – West Elm ‘Good Vibes’ wall art – Boho Boutique kaarshouder olifant – ArchiProducts roze ‘Holly’-vaasjes – Fearne Cotton zilveren ananasKorridor candlesticks in mint en grijs – Kate Spade New York ‘Pretty & Witty’-geurkaars – CrowdyHouse metalen kaarshouder – Pier1 faux kersenbloesem-tak – Pavilion Flowers ‘Pink Artificial’-kersenbloesem-tak

Mijn verlanglijstje voor de lente en zomer wordt alsmaar langer, en dit geldt niet alleen op het gebied van kleding. Nee, ook op interieurgebied kan ik er wat van. Eind vorig jaar zijn mijn vriend en ik ruimer gaan wonen in een heerlijk appartement, en daar hoort natuurlijk ook de nodige woondecoratie bij. Net als in mijn kleding houd ik in mijn huis wel van een pastelletje hier en daar. Nu zien we, naast pasteltinten, ook nog een aantal ándere, duidelijke woontrends dit voorjaar. Zo mogen we ons huisje aankleden met decoratie-olifanten, lichtgevende borden, sixties inspired lampen en natuurlijk metaalkleurige vaasjes. Deze interieur-junkie kan niet wachten tot ze al haar wishlist-items definitief kan afstrepen!

Hierboven zette ik dan ook mijn favoriete interieur-items voor je op een rijtje. Al deze items staan hoog bovenaan mijn verlanglijstje voor het voorjaar, met op stip bovenaan de eetkamerstoelen. Op dit moment hebben wij namelijk wel een mooie, grote houten tafel staan, maar ontbreekt er nog een stijlvolle set stoelen. Deze mintkleurige stoel zou natuurlijk helemaal mijn ding zijn. Ook een mooie lamp ontbreekt nog boven de eettafel. En als ik dan toch bezig ben, doe me ook maar meteen die metallic ananas én de schattige klok met zilveren details. Wat zijn jouw favorieten uit mijn SS16 interieur-wishlist? En wat heb je zélf op je verlanglijstje staan op interieurgebied voor dit voorjaar?

Shop my SS16 Interior Wishlist[show_shopthepost_widget id=”1489343″]

Styled by Romy

4 gedachten over “WISHLIST: Interieur SS16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven