Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Wilkinson Hydro Silk Bikini

234Vandaag een review over een product dat niet bepaald glamorous is, maar waar we in het dagelijks leven wél mee te maken hebben, namelijk ontharen: Wilkinson lanceert per april 2016 haar nieuwe ‘Hydro Silk Bikini’. Dit is een waterdichte trimmer- en scheerapparaat in één en kan worden ingesteld naar 3 verschillende haarlengtes. Nu duurt het niet lang meer voor bikiniseizoen officieel geopend wordt, en kan ik natuurlijk niet achterblijven in nieuwe tools om het ontharen zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Dat moet lukken volgens Wilkinson, want haar Hydro Silk Bikini heeft zogenaamde ‘5-curve sensing’-mesjes die zich aanpassen aan de natuurlijke contouren van je lichaam.

Hiermee wordt een comfortabele scheerbeurt en een gladde, verzorgde huid voor iedereen bereikbaar – zelfs voor de vaak gevoelige bikinilijn. Door het waterdichte ontwerp van de Hydro Silk Bikini kan hij ook gewoon onder de douche en in bad worden gebruikt. Leuk om te weten is dat er een speciaal steuntje onder het apparaat zit, waarmee je hem onder de douche kunt neerleggen zonder dat het serum uit de mesjes in aanraking komt met water. De prijs van de Hydro Silk Bikini is €15,99, en hij zal verkocht worden bij oa. Etos, verschillende online drogisterijen en Bol.com.

56De Hydro Silk Bikini komt in een paars/blauwe verpakking met daarin meteen duidelijk te zien hoe het scheermes eruit ziet. Op de achterkant vind je productinformatie, in de binnenkant de gebruiksaanwijzing. Ook zit er een batterijtje bij, aangezien de Hydro Silk Bikini hierop werkt. Ik vind de kleur van het mes erg mooi, en het eerste dat me daarnaast opvalt is dat hij prettig in de hand ligt. Het water-geactiveerde serum dat in het mesje zit hydrateert je huid meer dan andere scheersystemen, zo stelt Wilkinson. Ik ben benieuwd!

78Laat ik er ten eerste even bij vermelden dat ik de trimmer van de Hydro Silk Bikini niet gebruikt heb. Ik trim mijn lichaamshaar namelijk nooit, maar vind het idee dat deze trimmer in 3 verschillende standen werkt wel heel goed uitgewerkt. Wél heb ik mijn benen, oksels en bikinilijn onthaard met de Hydro Silk Bikini, en daarover kan ik alleen maar positief zijn. Voordat je begint met ontharen dien je het mesje dus onder stromend water te houden waardoor het verzorgende serum wordt geactiveerd. Dit zie je ook echt, want er komt best wat serum van het mesje af. Daardoor voelde ik echt helemaal níets tijdens het ontharen zelf, en is het klusje daarnaast in een mum van tijd geklaard. Ook heb je maar weinig scheergel of ander product nodig tijdens het ontharen met de Hydro Silk Bikini.

Ook ná het ontharen voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan, en dat zónder dat ik een verzorgend product heb opgesmeerd. Het mesje van de Hydro Silk Bikini is heel flexibel en dit werkt fijn op iedere plek van je lichaam. Hij beweegt namelijk gewoon mee en glijdt elke bocht zonder moeite door. Je begrijpt dus wel dat ik de Hydro Silk Bikini voortaan in mijn ontharingsroutine houd. Ik ben benieuwd – wat zijn jóuw ervaringen met Wilkinson? Zou je de Hydro Silk Bikini aanschaffen naar aanleiding van mijn review?

Dit product heb ik toegestuurd gekregen ter review.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven