Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Beauty & Go beauty drinks

Vandaag de dag ontkomen we niet aan alle sportschool-reclames, gezonde kookboeken, superfoods en #fitspo Instagram-accounts: de healthy lifestyle is booming. Waarschijnlijk weten jullie wel dat mijn vriend personal trainer is, en je zóu dus denken dat ik dan ook netjes een paar keer per week sport én zeer gezond en uitgebalanceerd eet. Helaas, dan moet ik je soms teleurstellen. Door mijn baan als personal shopper, blogger en visual merchandiser ren ik vaak van afspraak naar afspraak. Ook ben ik dagelijks veel onderweg, waardoor ik meestal eindig in de lokale koffietent of bij de kiosk op het station.

Tóch eet ik zoveel mogelijk gezond, eten wij vrijwel alleen maar vers eten (nooit uit blikjes), eet ik géén vlees en laat ik daarnaast zoveel mogelijk dierlijke producten staan. Roken en drinken doe ik niet, ik wil tenslotte graag een mooie huid. En daar komt Beauty & Go om de hoek kijken! Beauty & Go is ‘s werelds eerste échte beauty drink met een sterk anti-oxidant, en is extreem rijk aan bio-actieve stoffen. Bij het drinken van de Beauty & Go sapjes wordt je letterlijk een mooiere huid beloofd, daarnaast gaan de 4 suikervrije sapjes vermoeidheid en huidveroudering tegen en stimuleren ze de afvoering van lichaamsvet. Een mooie, jong uitziende huid én een vitaler lichaam zou volgens Beauty & Go dus letterlijk uit een flesje moeten komen. De 4 flesjes zijn ook nog eens een lust voor het oog en zijn makkelijk mee te nemen onderweg. Ik testte het uit!

0203Beauty & Go stuurde me 4 pakketten op met daarin elk 4 flesjes. Ik heb ze een maand lang getest – 4 flesjes per week. Je mag natuurlijk ook meerdere flesjes op een dag drinken, maar het is de bedoeling dat je ze als aanvulling in je eetpatroon gebruikt. En dus níet ter vervanging van. De flesjes zijn naast vrij van suikers ook vrij van gluten. In de sapjes zitten essentiële MacroAntioxidanten®; dit zijn krachtige, revolutionaire macromoleculen die een antioxiderede verbinding aangaan die hecht aan voedingsvezels. MacroAntioxidanten® beschermen en herstellen de huid, en dragen daarnaast bij aan een gezonde en vooral levendige huid. Genoeg wetenschap, door naar de 4 verschillende juices!

BEAUTY & GO SKIN REVIVE
Dit donkerrode flesje zou de elasticiteit van de huid moeten verbeteren, en deze daarnaast moeten verstevigen. Ook zou het drankje rimpels moeten verminderen. In ‘Revive’ zitten ingrediënten als granaatappel, framboos en hibiscus verwerkt. Fijn om te weten is dat er slechts 20 kcal in 100ml van dit sap zitten – er zit 250 ml in één flesje. ‘Revive’ is een fris drankje dat makkelijk en licht weg drinkt. Ik ben gek op granaatappel en framboos, maar de combinatie met hibiscus is voor mij nieuw. Ik wist niet dat je bloemen kunt ‘drinken’ voor een mooiere huid! Toch heb ik niet iets uitzonderlijks aan mijn huid gemerkt – deze werd niet ineens egaler. Ik denk dat ik ‘Revive’ daarvoor net even iets vaker gedronken moet hebben, en ik heb al een erg egale huid van mezelf. Wel merkte ik dat mijn huid veel minder droog en trekkerig aanvoelde, wat normaal gesproken wél het geval is.

040506BEAUTY & GO DETOX
Zoals de naam van dit groene drankje al zegt, reinigt het je lichaam van binnenuit. Het ontgift en zuivert je huid en stimuleert celvernieuwing en je stofwisseling. Spirulina, algen en zink helpen je lichaamsvet af te voeren en je lichaam te helpen bij het beter opnemen van essentiële voedingsstoffen. Zelf vind ik dit de minst lekkere smaak van de 4. Tóch werkt ‘Detox’ wel effectief. Mijn vriend en ik hebben deze smaak vooral gedronken tijdens drukke en lange werkdagen, en ik merkte dat ik hier een boost door heb gekregen. Ik werd actiever en oplettender op mijn werk, en had het gevoel langer door te kunnen werken. Ik voelde me opgewekter. Dit drankje kun je het beste drinken om je lichaam te zuiveren na een zware werkdag, vind ik.

BEAUTY & GO RADIANCE
‘Radiance’ zou de huid moeten laten stralen en werkt daarnaast revitaliserend en hydraterend. De formule met natuurlijk druivenpit-extract, collageen en hyaluronzuur beschermt de huid tegen externe en interne bedreigingen. De toevoeging van aloë vera helpt littekens te verminderen en is ontstekingsremmend, de antioxidanten en de toegevoegde groene thee hebben een beschermende werking. ‘Radiance’ is het drankje waar ik het minste van heb gemerkt in mijn huid of van binnen. Ik heb geen littekens, en kan ook niet even snel merken of mijn huid hier daadwerkelijk door beschermd wordt.

0708BEAUTY & GO VITALITY
‘Vitality’ bevat guarana en citrullina die energie geven, vermoeidheid tegengaan en het herstel van de huid stimuleren. Ook zorgt dit gele drankje op belangrijke momenten en voor, tijdens en na fysieke inspanning voor maximale energie. Ik heb ‘Vitality’ vooral gedronken op momenten dat ik me even niet zo lekker voelde en toen ik aanvoelde dat ik ziek begon te worden. Vrijwel direct na inname voelde ik me al iets fitter en opgewekter. Ook mijn vriend bevestigde dit; die gebruikte ‘Vitality’ zowel voor, tijdens als na het sporten. ‘Vitality’ werkt verkwikkend en geeft écht energie. Het smaakt tropisch en deed me een beetje denken aan Taksi.

In mijn eindconclusie kan ik je dus meegeven dat Beauty & Go mij zéker heeft geholpen! Ik kreeg meer energie, meer zin in mijn werk, werd minder snel moe én mijn huid voelde minder droog aan. Vooral het gele ‘Vitality’-drankje is mijn favoriet en werkt meteen doeltreffend. Ik kan jullie absoluut aanraden ook een kuur te proberen – die kun je hier bestellen voor de prijs van €14, wat ik een hele redelijke prijs vind voor een kuur. Gaan jullie Beauty & Go een kans geven? Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van mijn mening? Ik wens je een heerlijk Paasweekend toe!

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Beauty & Go.

Styled by Romy

4 gedachten over “REVIEW: Beauty & Go beauty drinks

  1. Ze leken mij interessant, tot ik ze een e-mail stuurde met een vraag erin die ze gewoon negeerde. Ik snap dat ze nog niet zo bekend zijn, als ze niet eens op de e-mails van klanten reageren. 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven