Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Catrice Deluxe Trio eyeshadow palette in #030 ‘Rose Vintouch’

Al langere tijd was ik op zoek naar een mooi oogschaduwpalet met daarin verschillende paarstinten. Ik vind namelijk dat paars ontzettend mooi bij mijn groene ogen en donkerbruine haar staat; het haalt direct mijn hele gezicht op. Ook staat het prachtig bij de herfstkleuren die ik momenteel graag en veel draag. Pas geleden vond ik bij Catrice het ‘Deluxe Trio’ eyeshadow palette in de kleur #030 ‘Rose Vintouch’. Naast mijn oogschaduwpalette zijn er nog 2 andere kleurcombinaties te koop. Mijn interesse was meteen aangewakkerd, want Catrice beloofde me een luxe oogschaduw-combinatie voor een zeer betaalbaar prijsje. Of ik het hiermee eens ben lees je vandaag op mijn blog!

23De oogschaduw komt in 3 verschillende kleurtjes per palette, met daarin als vanzelfsprekend een hele lichte kleurtoon als highlighter, een basiskleur voor op de oogleden en een donkerdere kleur voor in de buitenste ooghoeken. De plastic verpakking is vrij basic, maar heeft wel een redelijk goede kwaliteit. Je gooit hem makkelijk in je (toilet)tas, en ziet meteen welke kleurtjes je in handen hebt. Op de achterkant van de verpakking staat een handige handleiding voor een mooie smokey eye met deze 3 kleuren. Er zit geen kwastje bij het palette, wat ik niet storend vind.

De palettes hebben elk een inhoud van 2,2 gram, en kosten per palette €4,89. Ze zijn niet op dieren getest, wat ik erg belangrijk vind, en ze zijn momenteel te koop bij Kruidvat.

456Ik ben helemaal weg van de mooie paarse kleurcombinatie; perfect om mijn groene ogen mee te laten knallen. Dit is naar mijn mening een prima palette voor alledaags gebruik, maar ik kan me voorstellen dat iemand die meer van aardetinten houdt in haar alledaagse make-uplook, deze kleuren iets te heftig vindt. Met de 3 kleuren kun je tevens een hele mooie avondlook creëren, door het kwastje waarmee je ze aanbrengt nat te maken voor een nóg intenser effect.

7Bij het aanbrengen van swatches valt me gelijk op dat de oogschaduws stuk voor stuk weinig tot geen fall out hebben. Ideaal! Ook bij het aanbrengen van het ‘Deluxe Trio’ eyeshadow palette op mijn oogleden valt er eigenlijk amper losse oogschaduw vanaf. De kleurtjes zijn stuk voor stuk makkelijk blendbaar en naderhand eenvoudig van de huid te verwijderen. Het gaat hierbij om een gebakken oogschaduw; dit zorgt voor een intensere kleur en een mooiere glans als die van een reguliere oogschaduw. Dit zie je ook aan mijn swatches, waarvan ik twee laagjes heb aangebracht voor een mooi, rijk effect.

8Hierboven draag ik de middelste kleur over mijn gehele ooglid, met de donkerste kleur in de buitenste ooghoeken en de highlighter op het wenkbrauwbot, op de neusbrug, in de binnenste ooghoeken en iets op mijn jukbeenderen om de huid mooi op te lichten. Ik ben ontzettend te spreken over het ‘Deluxe Trio’ eyeshadow palette, want het blijft een gehele werkdag zitten. En dat zelfs zónder oogschaduwprimer of foundation! De oogschaduw loopt ook niet in de fijne lijntjes rondom mijn ogen en geeft een intense, diepe en rijke kleur af. Dit ‘Deluxe Trio’ eyeshadow palette is mijn nieuwe favoriet, zéker voor het fijne prijsje! Wat is jouw mening over het ‘Deluxe Trio’ eyeshadow palette; zou je er zelf voor naar de winkel rennen naar aanleiding van mijn review?

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Catrice Deluxe Trio eyeshadow palette in #030 ‘Rose Vintouch’”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven