Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Pastels in Fall

2345678910Jas: Primark – Top: SuperTrash – Rok: Isabel Marant for H&M – Panty, ketting & faux fur pom pon: H&M – Overknees: Tamaris via Zalando – Tas: Accessorize – Initial oorbel: ModeMusthaves – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbanden: ‘t Gasseltje, Pracht, ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s:Mandy Klinkhamer / All in the Picture fotografie

Wie mij een beetje kent, weet dat ik, hoe dol ik ook ben op typische herfstkleuren als bordeauxrood- en smaragdgroen, nog steeds een ding heb voor pastels. Het liefst combineer ik mijn pretty pastels dus gewoon door in mijn warme herfst/winteroutfits. Vandaag draag ik een outfitje waarin je mij de laatste tijd echt kunt uittekenen; namelijk een oversized jas met een top of sweater, en daaronder een kort rokje met overknees. De jas die ik hier draag kocht ik vorig jaar bij Primark. Hij is heerlijk oversized en van erg goede kwaliteit, en dat voor zo’n koopje! Daaronder draag ik een top van SuperTrash en mijn zilveren Isabel Marant for H&M-rokje.

Onder zo’n kort rokje hoort natuurlijk een stunning paar overknee laarzen, zoals deze van Tamaris die ik van mijn vriend kreeg (hoe lief). De tas die ik hier draag kreeg ik van de zomer van Accessorize, en in mijn oren draag ik de letter ‘R’, namelijk mijn initial earring van ModeMusthaves. De statement ketting is een oudje van H&M, en het Casio-horloge en de bangles ken je zo onderhand vast ook wel. De foto’s werden gemaakt door Mandy van All in the Picture fotografie; een naam die je vanaf nu vaker voorbij zult zien komen. Mandy gaat namelijk vaker mijn foto’s verzorgen, zó tevreden ben ik met het eindresultaat. Wat vinden jullie van mijn outfit en de foto’s? Dragen jullie zelf ook graag overknees?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1232996″]

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Pastels in Fall

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven