Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

* GESLOTEN * Yves Rocher Adventskalender 2018 + Insta winactie

Over precies een maand is het alweer december, en ik begin dan traditiegetrouw elk jaar aan een nieuwe adventskalender. Er is geen leukere manier om af te tellen tot de feestdagen, en het liefst heb ik er dan natuurlijk één van een mooi beautymerk. Dit jaar is het de beurt aan die van Yves Rocher en ik kan je alvast verklappen dat dit een echte aanrader is!

Ik laat natuurlijk niet meteen de gehele inhoud zien, maar heb natuurlijk stiekem al even gespiekt en ben erg onder de indruk van de producten. Het is dan ook een supermooi cadeau voor onder de boom of gewoon, lekker voor jezelf! Als jij houdt van make-up, body producten en skincare zit je helemaal goed met de Yves Rocher Adventskalender. Het allerleukste: ik mag er twee weggeven aan jullie!

In de kalender vind je naast de bovengenoemde producten bijvoorbeeld ook parfums en nagellak. Nu is het bij andere adventskalenders vaak gebruikelijk dat je echt alleen miniaturen in je kalender vindt. Dat is bij Yves Rocher niet zo, want er zitten gewoon full size producten tussen. Good to know: de kalender is gemaakt van 100% recyclebaar karton, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Ik heb ervoor gekozen om zes producten uit de kalender te halen zodat jullie een beetje een impressie hebben. De inhoud van de kalender is lekker afwisselend en biedt voor ieder wat wils. Ik kan niet wachten om hem te openen in december, en mocht je hem ook willen dan kun je er maar beter snel bij zijn. Of meedoen aan mijn winactie, die ik op mijn Instagram-account heb staan.

Meedoen is simpel: volg @yvesrochernl en natuurlijk @styledbyromy, like de speciale foto en tag een vriendin, tante, moeder of iemand anders die deze mooie kalender ook wel zou willen winnen. That’s it! Mocht je niet kunnen wachten: de Yves Rocher Adventskalender 2018 wordt in de winkels en online verkocht voor € 49,90, maar op vertoon van je klantenkaart kost hij nog maar € 39,90. Good luck!

In samenwerking met Yves Rocher NL.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven