Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Wat ik graag nog zou veranderen aan mijn interieur

⋆ Het is bizar snel gegaan, maar 1 juli aanstaande zit ik alweer een jaar in mijn Utrechtse mini-appartement. Nog steeds ben ik mega tevreden en gelukkig met waar ik woon. Mijn woning is een enorm geluk geweest, en ondanks dat ik niet ruim woon heb ik toch alles wat ik wil.

Mijn interieur is vanaf het begin wel een opgave geweest, want waar verwerk je in hemelsnaam zo’n honderd verschillende, gouden woonaccessoires, waar vind ik de ruimte voor mijn voorheen immense garderobe en hoe zorg ik ervoor dat ik optimaal gebruik maak van zo’n kleine ruimte? Het antwoord begint bij de basis.

Ik geloof heel erg in lichte tinten als beige, zand en wit. Aardetinten geven me rust in mijn hoofd en laten de ruimte optisch groter lijken. Momenteel heb ik witte muren, wat ik altijd zo zal laten, maar ga ik in mijn interieur zelf wel los met roze, goud, grijs en verschillende bruintinten.

Nu zou ik daar graag wat aanpassingen aan maken, eigenlijk niet wetende waar ik moet beginnen. De bank die ik nu heb is in ieder geval een doorn in het oog. Je kent het wel: iets met katten die overal in hangen. Mijn oude, grijze bank zou ik graag willen vervangen door een vintage look, fluwelen versie. Het liefst heb ik een roze bank, maar beige mag ook. De mooie, zandkleurige bank in de collage komt van Piet Klerkx, net als alle andere items die je in dit artikel ziet.

Ik denk persoonlijk dat in een kleine ruimte een bank echt een stempel drukt. Een kleine woning valt of staat met een goede bank. Waar ik nu veel met lichte tinten werk, zou ik eigenlijk graag wat meer kleurvariatie aanbrengen. Ook dit is een uitdaging, want mijn appartement heeft qua look en gevoel iets weg van een huisje aan het strand: veel wit, aardetinten en hout.

Daar zet je dus niet zo één, twee, drie een donkerblauwe, fluwelen fauteuil in – veel te massief. Toch ben ik al een tijdje helemaal verliefd op de vele blauwtinten die je nu zoveel ziet. Een compleet donkerblauwe bank durf ik niet aan, maar een mooie poef en wat woonaccessoires moeten kunnen.

Juist dat rijke donkerblauwe staat naar mijn mening erg mooi bij de aarde-, roze en goudtinten die ik nu heb. Mijn smaak is dan ook erg veranderd afgelopen tijd. Wilde ik voorheen dat een interieur echt ‘klopt’, nu mogen meubels en accessoires van mij lekker mis matchen. Zolang het gevoel en de stijl maar kloppen.

Ik ga de komende periode niet alleen aan de slag met mijn woning zelf, ook het balkon krijgt een make-over. Een fijne plek om te werken aan mijn Instagram en blog, maar ook een hoekje waar ik heerlijk kan ontbijten of lunchen – het zijn allemaal elementen die ik nu nog een beetje mis. Ik houd jullie zeker op de hoogte van alle veranderingen in mijn huisje!

In samenwerking met Piet Klerkx.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven