Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mijn essentials voor een dagje strand

___________________________

⋆ Het weer in ons land zit momenteel niet echt mee, maar ik kan het niet laten om alvast weg te dromen bij de dagjes strand die ik met vriendinnen ga plannen. Zodra de temperaturen stijgen vind je mij standaard bij mijn favoriete beach club – heerlijk lunchen in de zon en daarna neerploffen in het zand.

Natuurlijk wil ik er tijdens een beach day ook nog een beetje leuk uitzien en hebben we tegenwoordig het geluk dat strand-items niet langer beperkt zijn tot een dagje zwemmen. Badpakken en bikini’s zijn ware eyecatchers en we kunnen onze favoriete beach items gewoon door dragen in een dagelijkse look.

Zo kun je je favoriete badpak rocken tijdens een dagje festivallen – draag hem als top in een shortje of rok en klaar ben je. Die rieten strandtas is perfect om een instant zomerse look mee te creëren en dat jurkje voor over je bikini tover je aan het eind van je stranddag met een paar hakken om tot een avond-look.

Mocht je nog op zoek zijn naar wat beach proof-inspiratie dan verwijs ik je zeker even door naar OTTO! Je vindt hier namelijk niet alleen prachtige badpakken, maar je kunt er ook op los mixen en matchen met alle losse bikini-tops- en broekjes. En met merken als Y.A.S., Pieces, Selected Femme en Havaianas maak je jouw strand-look helemaal compleet.

Het is geen geheim dat ik een echte badpak-liefhebber ben – ik heb een hele la vol en ben compleet verslaafd. Ik vind dat een badpak vaak veel meer voor je figuur doet dan bikini’s en het is natuurlijk een item dat je op ontelbaar veel manieren kunt dragen.

Het allermooiste vind ik een badpak of bandeaubikini in vintage stijl – vaak zwart-wit met een polkadot of juist in rood. We zien veel tijdloze stijlen momenteel, denk hierbij aan grafische prints, neutrale kleuren, romantische ruches en subtiele details zoals een veter of een strik.

Ga je voor een zwart-witte look, wees dan niet bang om er een fel kleur-accent bij te dragen. Ik vind rood erg mooi, maar deze zomer zijn ook de neon-tinten weer veel te zien. Hier kun je die zwart-witte items wat mee upgraden.

Kies voor een denim rok, een grote, rieten tas en een paar sandalen met een lagere hak en je hebt een hele mooie look. Zonnebril, je favoriete sieraden, misschien wel een goudkleurige chain belt en klaar ben je!

Styled by Romy

Een gedachte over “Mijn essentials voor een dagje strand”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven