Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Voorjaar in mijn interieur

Dit jaar woon ik alweer twee jaar in mijn Utrechtse appartement en ik ben nog steeds enorm tevreden. Ik kan echt gelukkig worden van mijn huisje; witte muren, grote ramen waar veel licht door naar binnen valt, een sfeervolle zithoek, fijn balkon, de houten balken aan het plafond en de gerenoveerde badkamer en wc. Het is een Pinterest-waardig paleisje.

Ik vind het altijd heerlijk om inspiratie op te doen voor mijn interieur en ben hier bijna dagelijks mee bezig. Dan kijk ik op woon webshops en Pin ik hele moodboards bij elkaar. Ook op Instagram volg ik leuke woon-accounts. Mijn stijl is vooral neutraal met aardetinten als beige en zand, en dit dan gecombineerd met fris wit en goudkleurige accenten.

Om mijn interieur persoonlijk te houden heb ik gekozen voor een mix van design, kringloop en natuurlijk good old woonwinkels als Ikea. Zo ontstaat er een unieke mix die je woning echt ‘jij’ maakt. Ik ben alweer helemaal bezig om mijn woning wat meer lente-proof te krijgen. Omdat ik een vrij tijdloos interieur heb, en die beige tinten eigenlijk het hele jaar door kunnen, hoef ik weinig aan te passen.

Het zit hem dan echt in de details en accessoires. Voor het online shoppen heb ik een aantal favoriete adresjes, en één daarvan is Woonboulevard Poortvliet. Zij hebben een overzichtelijke webshop met een breed aanbod aan prachtige (gouden!!) woonaccessoires, lampen, fauteuils, kasten, de aller tofste bar carts en comfortabele banken. Zo moet je echt bij Poortvliet zijn voor een leren hoekbank of Montel bank.

Nu heb ik net een paar maanden een nieuwe beige bank, maar anders zou ik het wel weten. Bij Poortvliet vond ik twee prachtige exemplaren die niet zouden misstaan binnen mijn neutrale interieur. De taupe fauteuil staat héél hoog bovenaan mijn verlanglijstje en geeft je interieur een chique, vintage look. Ik zie hem al helemaal voor me in een comfy leeshoekje met een goed kleed, een tijdschriften-bak en een leeslamp.

De lente in je woning aanbrengen doe je naar mijn idee met frisse lichte tinten – zowel op de muur als in je meubels. Je kunt je zwaardere gordijnen vervangen voor exemplaren gemaakt van een wat lichtere, misschien doorschijnende stof. Een dik vloerkleed of winterse schapenvacht mag plaats maken voor een dunnere variant, en in je afstyling zou je gebruik kunnen maken van natuurlijke materialen als hout, riet en bamboe.

Hoe maak jij je interieur Spring proof?

In samenwerking met Woonboulevard Poortvliet.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven