Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Fijne lente-basics om meteen te shoppen

Ken je dat? De eerste zonnestralen komen door, het blijft iets langer licht en jij kunt alleen maar vooruit blikken naar het voorjaar. Ik ben wel echt een herfstmens en van een goede winter word ik ook wel blij, maar stiekem vindt iedereen het volgens mij heerlijk om aan de slag te gaan met een gloednieuwe garderobe.

Nu ben ik de afgelopen tijd qua stijl erg veranderd. Ik had nooit van mezelf gedacht dat ik back to basics zou gaan. Een paar jaar geleden kon je me nog uittekenen in felle, opvallende kleuren, veel sieraden en te opzichtige make-up. Outfits die meer op trends gericht waren dan op mij persoonlijk. Met verfijndere stoffen, neutrale aardetinten en mooie pasvormen ziet een look er meteen tien keer beter uit vind ik.

Daarom investeer ik tegenwoordig liever in een goede straight jeans, een luxe breisel, een tijdloze, zwarte laars, die ene beige pantalon die áltijd aan kan naar je werk of die camel-kleurige trenchcoat. Je weet gewoon dat deze items jarenlang mee gaan, altijd overal bij staan en dat ze juist gecombineerd kunnen worden met opvallende trend items.

Nu is To be Dressed echt een perfect platform om niet alleen jouw lentegarderobe bij elkaar te shoppen, maar ook die van eventuele kids of je hubby. Met tijdloze merken als PME Legend en Cast Iron is je lief zeker van een goede look. Wel zo leuk als zijn outfit een beetje matcht bij die van jou. Ook wij vrouwen zitten helemaal goed met merken als Aaiko, Josh V, Nikkie en Maison Scotch – om er maar een paar te noemen.

Nu natuurlijk dé vraag: wát hoort er in een lente-basis thuis? Ga voor een zacht, neutraal kleurenpalet. De winkels hangen er vol mee. Een grof paar biker boots of een stijlvolle western laars kunnen altijd. Ook leuk straks met blote benen en een romantisch jurkje! Verder dus die goede pantalon die altijd overal bij past, net als een zandkleurige trenchcoat en een (faux) leren rok.

Corduroy, dé stof van dit moment, zien we vooral veel op oversized blouses. Een echte multi-tasker, want straks perfect door te dragen als dun jasje in het voorjaar. Nog niet uit geshopt? Met een gebreid vest (mét knoopjes), een dunne trui met lange mouw en een oversized blouse kun je niet fout gaan.

In samenwerking met To be Dressed.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven