Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Verander je woonkamer aan de hand van deze tips!

Het jaar 2020 en waarschijnlijk een groot deel van 2021 gaan de boeken in als jaren waarin we ontzettend veel thuis hebben gezeten. Het feit dat we ontzettend veel thuis hebben gezeten, gaat hand in hand met bepaalde processen in huis. Hoe meer tijd we doorbrengen in hetzelfde interieur, hoe eerder we ons ook gaan storen aan bepaalde dingen in onze woning! Dit is duidelijk te zien in de enorme groei in verkoopcijfers van diverse bouwmarkten. Doordat men zich stoort aan bepaalde dingen in de woonkamer, wordt er ook meer verbouwd en veranderd! Zoek niet verder als je nog twijfelt aan de gewenste veranderingen in je woonkamer. In deze blog geef ik je twee tips om je woonkamer gemakkelijk een nieuwe look and feel te geven.

Muren

Als je maar lang genoeg naar dezelfde muren kijkt, komen deze vanzelf op je af. Het aanpassen van de muren is een erg toegankelijke verandering. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Je kunt je muren een beetje veranderen door een klok of een schilderij aan de muur op te hangen. Als je voor een meer ingrijpende verandering gaat, kun je je muren zelfs verven! Door de muren te verven krijgt de volledige kamer een nieuwe uitstraling. Let hierbij wel op dat de kleuren van de muren wel moeten matchen met de overige meubels in de woonkamer.

Verlichting

De verlichting is van grote invloed op de totale uitstraling van de woonkamer. Je kunt de lichten in de woonkamer op verschillende manieren aanpassen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de lamp of de lampenkap te vervangen voor een lamp met een andere kleur of een andere lichtintensiteit. Een andere lamp met een andere lichtintensiteit kan de focus van de kamer doen veranderen. Door de focus te veranderen, verander je ook de manier waarop men je woonkamer bekijkt. Daarnaast kun je lampenkappen kopen om de uitstraling van de lamp te veranderen. Door meerdere lampenkappen voor dezelfde lamp aan te schaffen kun je hierin blijven variëren door de tijd heen. Hierdoor kan dezelfde lamp er iedere maand anders uitzien!

In samenwerking met Dutchhomelabel.nl.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven