Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TUTORIAL: #Flawless make-up bijwerken binnen 2 minuten

Door beauty/tutorial-gastblogger Melissa

Hallo beauties, als Benefit-visagiste krijg ik vaak de vraag hoe ik ervoor zorg dat mijn make-up er #flawless uit blijft zien, en hoe ik dit gedurende de dag bijwerk. In dit artikel laat ik dus zien hoe ik het snel binnen 2 minuten bijwerk, en weer met een matte en glowy skin de deur uit kan gaan. Veel leesplezier!

Foto 1Dit is mijn gezicht ongeveer 12 uur nadat ik wakker ben, dus als ik er een hele dag op heb zitten. Veel glans, en je ziet op mijn wangen wat roodheid.

Foto 2 (1)Hier mijn gezicht na het bijwerken. Heel mooi mat en fris!

Foto 5Dit zijn de producten die ik voor het bijwerken van mijn make-uplook heb gebruikt. Als eerste de ‘Porefessional’ van Benefit Cosmetics, dit is een product die de huid egaliseert, poriën minimaliseert en mat houdt. Hij dient ook als primer onder de make-up. Stap 2 houdt eigenlijk in dat ik mijn gezicht afpoeder met de ‘Agent Zero Shine’, ook van Benefit. Dit is de transparante poeder die bij de Benefit Porefessional-familie hoort. Stap 3 is met een poederkwast mijn M.A.C. ‘Dainty’ blush aanbrengen op de appeltjes van mijn wangen. Dit zorgt voor een gezonde blos.

Met stap 4 bouw je de blush op met een highlighter; dit is een poeder die een shimmer achterlaat op de huid. Ik gebruik mijn M.A.C. ‘Soft & Gentle’ highlighter boven mijn wenkbrauwen, op het hoogste punt van mijn junkbeenderen, op mijn neusbrug en op mijn cupidoboog (boven de bovenlip). Als laatste stap 5, de ‘Posiebalm’ van Benefit, deze breng ik aan op mijn lippen. Deze geeft een koele roze kleur en houdt mijn lippen zacht en gehydrateerd.

Foto 4Dit zijn de producten die ik heb gebruikt om mezelf te matteren:
<3 Mac Soft & Gentle Highlighter
<3 Mac Dainty Blush
<3 Benefit Porefessional
<3 Benefit Agent Zero Shine + Kwast
<3 Benefit Posie Balm Lipbalm

Wat vonden jullie van deze tips? Wat gebruiken jullie om jezelf bij te werken gedurende de dag, en hoelang doen jullie er gemiddeld over? Bedankt voor het lezen, en mochten jullie vragen hebben over deze look en/of leuke ideeën hebben voor een volgende tutorial, laat het dan even weten via de comments. Tag me ook als je deze truc heb uitgeprobeerd op Instagram en Facebook. Fijne dag beauties!

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”958480″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven