Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TUTORIAL: Colourful Festival-Look

Door tutorial-gastblogger Melissa

Hi allemaal, mijn naam is Melissa de Coninck en ik ben 24 jaar oud. Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben een freelance make-up&hairstylist. Wil je meer over mij weten? Check het ‘Team’-kopje op de homepagina of check Medecovisagie. Vandaag mijn eerste artikel als gastblogger en ik kon niet wachten om te beginnen met een leuke tutorial! Namelijk een colourful/festival look. De zon schijnt, de temperatuur wordt steeds warmer en de festivals zijn in aantocht. Vandaar deze fleurige en aparte ooglook. Laten we beginnen!

234Zoals jullie kunnen zien heb ik de basis van mijn make-up al aangebracht. Onderaan dit artikel zal ik vermelden welke producten ik daarvoor heb gebruikt. Nu gaan we beginnen met de ogen. Bovenstaande kwasten en producten gebruik ik.

5Aan de binnenkant van mijn ogen heb ik de ‘Catrice Limited Edition Doll´s Collection Satin Matt Eye Shadow’ in de kleur ‘CO3 – Be My Porcelain Doll’ aangebracht. Dit met een deppende beweging, zo creëer je een intensere uitstraling. Qua kleuren gaan we in de volgorde werken van de kleurencirkel.

6Nu gaan we over op het ‘W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette’ en pakken we de knalgele kleur. Dit brengen we over het witte gedeelte aan zodat de gele kleur nog meer eruit springt.

7Op het midden van het bewegend ooglid brengen we uit het ‘Zoeva 88 Eyeshadow Palette’ de felle groene kleur aan. En aan het einde + arcadeboog de felblauwe kleur uit het W7 Neon Nights Palette.

8Wees niet zuinig met hoeveel je gebruikt, je mag best pittig wat oogschaduw aanbrengen zodat de pigmentatie sterk is; je wilt tenslotte een kleurige festival look maken. Hier zie je dat ik nog een paarse, roze en oranje kleur onderaan mijn oog heb aangebracht. Deze zijn ook afkomstig uit het W7 Palette. Hierna blend je de kleuren zacht zodat ze mooi in elkaar overlopen.

9Wil je je ogen optisch groter later lijken? Breng dan een wit of huidskleurig potlood binnen op je waterlijn aan. Hierdoor lijken je ogen ook frisser. Ik gebruik die van Lancôme. En tenslotte een zwarte eyeliner om de kleuren extra te laten knallen, namelijk de ‘Rimmel Exaggerate Eye Liner’ in zwart.

10Zwarte mascara maakt de look af, ik gebruik die van Benefit; de ‘Roller Lash’. Deze mascara is te gek, hij krult en geeft mooi volume. Als laatste breng ik een peachkleurige lipstick aan op mijn lippen uit het ‘Sweet Love Palette’ van Zoeva. Tadaaa! Nu is de look compleet , haren in de krul en je bent festivalproof!

Producten die ik verder voor de basis heb gebruikt;
<3 Benefit Stay Don’t Stray Concealer Light/Medium
<3 Rituals Precious Mineral Foundation Nr. 1
<3 Mac Prep and Prime Pressed Powder
<3 Shu Uemura Wenkbrauw Potlood Donkerblond
<3 Mac Blush Dainty
<3 Mac Highlighter Soft and Gentle

Bedankt voor het lezen en mochten jullie vragen hebben over deze look en/of leuke suggesties hebben voor een volgende tutorial, laat het dan even weten via de comments. Wat vonden jullie van mijn look? Fijne dag beauties!

Styled by Romy

2 gedachten over “TUTORIAL: Colourful Festival-Look

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven