Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Teddy coat & floral dress

____________________________________________________________________

Teddy jack: Even&Odd via Zalando | Jurk: H&M Trend | Ceintuur: H&M | Tas: Zara | Bikerboots: Sacha | Kettinkjes: Names4Ever & We are Sassy NL | Oorbellen: We are Sassy NL | Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Dé jas van dit najaar is natuurlijk de teddy coat! Ik ben helemaal verliefd op deze trend omdat hij je outfit meteen een instant cute factor geeft. Ook is de teddy jas natuurlijk heerlijk warm en aaibaar en staat hij dus ook superleuk op een jurkje! De jas die ik hier aan heb shopte ik bij Zalando en is van het merk Even&Odd. Bij Zalando hebben ze nog een aantal andere teddy’s, maar je vindt ze ook bij Monki, Asos, Zara en Topshop.

Ook in het najaar draag ik mijn floral dresses, alleen nu met een stoere boot eronder. De jurk had je al wel eens eerder op mijn blog voorbij zien komen, en is van H&M Trend. Met een mooie riem eromheen accentueer je je smalle taille. De jurk heeft lange mouwen en typische herfstkleuren en dat maakt hem de ideale jurk voor het najaar – ook enorm leuk met een grove trui eroverheen. De boots die ik hier draag komen uit een oudere collectie van Sacha, en verder draag ik mijn Zara tas en standaard gouden sieraden.

Op deze foto’s, die Fleur en ik afgelopen dinsdag schoten, heb ik trouwens nog mijn lange, tikkeltje geblondeerde haar. Dat is nu een stukje korter en meer koper gekleurd. Ik droeg deze look naar mijn nieuwe, Utrechtse hotspot: het Vlaamsch Broodhuys aan de Nachtegaalstraat, waar je heerlijke Parijse ontbijtjes kunt eten <3. Wat vind jij van de look? Happy Monday!

Shop the Look

Styled by Romy

4 gedachten over “Teddy coat & floral dress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven