Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Stud loafers van Sacha

_______________________________________

Jasje met pailletten: H&M Trend (oud) | Lingerie top: Hunkemöller | Broek & oorbellen: Zara | Crossbody bag: Onbekend | Stud loafers: Sacha | Kettinkjes: Beadies & My Jewellery | Ringen: The Wild Babes & FAEMD| Horloge: Rosefield | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Een loafer, oftewel een instapper, is natuurlijk een hele klassieke schoen. En nu weten jullie dat mijn stijl niet bepaald heel klassiek is. Dankzij Gucci werd de horsebit loafer een tijdje geleden weer helemaal geïntroduceerd en sindsdien ben ik fan. Je kunt deze schoen namelijk in enorm veel verschillende uitvoeringen vinden. Ook dit najaar staan mijn favoriete winkels er weer vol mee.

Nu denk je bij de herfst (lees: koud en nat) misschien niet direct aan een open schoen, want bij de eerste de beste regenbui staat je voet onder water – ervaringsdeskundige hier. Maar goed, je moet er misschien wat voor over hebben. Ik vind loafers echt prachtig onder bijvoorbeeld een leren broek, maar ook onder een (wat langere) jurk, of, zoals ik heb gedaan, onder een basic zwarte broek.

Iedereen in mijn omgeving maakt altijd standaard grappen over dat ik vrijwel nooit een broek draag, maar áls ik het dan doe, dan is hij vaak zwart. Ik draag mijn nieuwe loafers van Sacha hier met een kanten top en een pailletten-jasje, en dan heb je natuurlijk een mooie look voor een avondje uit (of in mijn geval gewoon lekker overdag). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een grote trui of een wit T-shirt en een jasje te dragen!

Met alle grove breisels, grote sjaals en oversized jassen denk ik dat een loafer juíst een hele elegante afwisseling kan zijn. En met deze beauties van Sacha maak je ook nog eens een statement, want ze zijn allesbehalve standaard zwart. Ik vond het een hele uitdaging om een keuze te maken bij Sacha trouwens, want bij de damesschoenen vond ik nog veel meer moois. Voor welk type schoen ga jij deze herfst?

In samenwerking met Sacha.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.