Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Musthaves voor een stijlvolle, gezellige badkamer

Ben jij vaak in je badkamer? Ik spendeer er dagelijks echt wel een tijdje. Ik vind het dan heerlijk om even zen de tijd voor mezelf te nemen en me even terug te trekken. De badkamer was bij mij altijd een ondergeschoven kindje. Ik deed niet echt moeite om er iets leuks en sfeervols van te maken. Best gek eigenlijk, want de rest van mijn appartement is helemaal gestyled.

Nu de herfst voor de deur staat (zin in!!) krijg ik weer zin om te gaan cocoonen in huis. En dan sta je automatisch ook meer in de badkamer. Ik heb geen bad helaas, en moet het doen met een kleinere, compacte badkamer. Daar is natuurlijk niks mis mee – gewoon even leren hoe je slim met een kleine ruimte omgaat! Als influencer is dit vaak een uitdaging, omdat ik vaak nieuwe beauty producten toegestuurd krijg. Dit wil ik dan allemaal uitproberen en zo wordt mijn badkamer een ware opslagplaats. Met de juiste, handige badkamermeubels kan je daar natuurlijk wat aan doen. Ik heb een heel fijn kastje boven mijn wastafel hangen. Ik wist voorheen niet eens dat dat een naam had, maar het heet een spiegelkastje! Je hebt hier zelfs hele afdelingen voor – zoek het maar eens op. Je combineert hiermee het gemak van een kastje én een spiegel in één. Doordat het kastje hangt, bespaar je ook nog eens ruimte.

Bij Tegeldepot bijvoorbeeld, heb je keus uit kastjes met scharnieren of schuifdeuren. Ik wist niet dat hier zoveel keuze in was. Je kunt de scharnierdeurtjes zelfs aan de binnenkant ook laten bespiegelen. Handig voor mij, want ik check mijn beauty look van de dag graag even voordat ik naar buiten ga. De mogelijkheden zijn eindeloos – je kunt zelfs in grootte variëren. Ook kun je je spiegelkastje zo duur maken als dat je zelf wilt. Voor de echte beauty lover is er zelfs een spiegelkast met verlichting.

Naast een badkamerkastje kun je natuurlijk nog een aantal items toevoegen. Wat dacht je van wat extra plankjes bijvoorbeeld, een goede wasmand, of misschien wil je wel graag een handige standaard in je douche cabine zelf. Daar kun je dan al je douche foams mooi op kwijt.

Heb je de basis van je badkamer al in orde, dan kun je met decoratie ook een hoop. Ik zet zelf heel graag (droog)bloemen neer in de badkamer om wat meer sfeer te krijgen. Ook heb ik op de grond een rotan pot staan met een plantje erin. Natuurlijke materialen doen het vaak goed in de badkamer en geven een speelse look. Zoek wel even planten uit die goed tegen een vochtig klimaat kunnen. Met geuren kun je ook veel bereiken. Zet wat fijne geurkaarsen neer, of brand net zoals ik, wierook. Wanneer je veel muziek luistert, kun je misschien kiezen voor goede (draagbare) speakers in je badkamer.

Verder kun je met het textiel in je badkamer veel bereiken. Even een paar frisse nieuwe badlakens bijvoorbeeld, of een mooie nieuwe badmat. Met de komst van de herfst wil je wellicht een andere kleur. Trek zeker eens een dagje uit om je badkamer onder handen te nemen. Zo krijg je veel meer zin om je er na een lange werkdag even in terug te trekken, en dat verdien je!

In samenwerking met Tegeldepot.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven