Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Persoonlijke sieraden van O’Necklace

Ik hang me graag dagelijks compleet vol met verschillende sieraden. Het mixen van verschillende, verfijnde sieraadjes vind ik geweldig. Hiermee kun je wat meer detail aan een outfit toevoegen, en je maakt een look er persoonlijk mee. Ik draag alleen maar goud – zilver staat me niet, en de warmte van goud vind ik erg mooi. Je kunt er iedere kleur mee doen spreken.

Regelmatig voeg ik nieuwe items toe aan mijn sieradencollectie. Ik vind het mooi als een sieraad een beetje een vintage look heeft. Of echt persoonlijk op mij is afgestemd. Momenteel draag ik mijn schorpioen-ketting vaak; een verwijzing naar mijn sterrenbeeld. Ook ben ik gek op zegelringen met initialen. Of een mooie, vintage look (edel)steen.

Ik had al eens een keer eerder met O’Necklace samengewerkt. Dit bedrijf heeft de meest brede collectie aan persoonlijke sieraden. Je vindt er echt álles: sieraden met sterrenbeelden, initialen in verschillende lettertypen, geboortestenen, namen, you name it. Je kunt er in elke stijl shoppen en het is de perfecte webshop voor mooie cadeaus. De retourtermijn is er negentig dagen en de sieraden worden gratis verzonden. Wanneer ze bij je arriveren zijn ze mooi verpakt als cadeau.

Ik ben heel erg enthousiast over de kwaliteit van O’Necklace. De producten verkleuren niet snel en hebben een hele gunstige prijs. Ook zien ze er naar mijn mening veel duurder uit dan dat ze zijn. Ik mocht twee sieraden uitkiezen en had al in mijn hoofd dat ik er graag wat kettinkjes bij wilde. Als eerste ging ik voor de ‘Evil Eye’-ketting. Deze koos ik in het goud. Ook heeft hij in het midden mijn geboortesteen, de gele topaas.

Het kettinkje kun je vervolgens zelf kiezen (zelfs de sluiting en lengte!), en belangrijk om te weten is dat het om 24-karaat verguld gaat. Je kunt gaan voor zilver, goud of rosé. Leuk detail: het kettinkje staat voor het brengen van geluk. Ik heb gekozen voor een korte variant, zodat hij bovenaan andere kettinkjes hangt.

Dan het gepersonaliseerde seashell kettinkje. Deze had ik nog nergens anders gezien en vind ik echt te gek. Ik ben een echte zee-lover en ga hier het liefst zo vaak mogelijk naartoe. En van jongs af aan vind ik het erg leuk om schelpen en mooie stenen te zoeken en mee naar huis te nemen. Dit mooie kettinkje is er opnieuw in drie soorten kleuren en kun je helemaal customizen naar jouw wens.

Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi, persoonlijk cadeau, dan is dit jouw spot. Je vindt er oorbellen, kettingen, ringen en armbanden. Ook heeft O’Necklace regelmatig hele leuke en tijdelijke aanbiedingen. Waar wacht je nog op?

In samenwerking met O’Necklace.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven