Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Zo combineer ik mijn Overknees

020304050607Jumper, blouse & rok: H&M – Faux fur gilet: Forever 21 – Panty, ketting & tas: Primark – Overknees: City Walk via Otto – Initial earring: ModeMusthaves – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbanden: Lavished, ModeMusthaves, C for Classy & Costes Fashion

Foto’s: Mandy Klinkhamer / All in the Picture fotografie

Dit najaar kun je wat mij betreft écht niet meer om de overknee laars heen. Omdat ik merk dat veel meiden het nog lastig vinden om deze hoge laarzen te combineren, laat ik je vandaag zien hoe ik ze zélf het liefste draag. Naast een plat, zwart paar dat ik al in de kast had staan, heb ik sinds kort ook een nieuw paartje aan mijn collectie toe kunnen voegen, namelijk bovenstaand paar van het merk City Walk – verkrijgbaar via Otto. Mijn nieuwe laarzen geven elke look net even iets extra’s, en hebben daarnaast ook nog eens een hele comfortabele hak- en pasvorm. Wat ik zelf altijd erg mooi vind, is het mixen van verschillende materialen in één outfit. Zijn je overknees mat? Kies dan voor een contrasterende, glanzende stof. Zijn je laarzen gemaakt van glad leer, kies dan voor een grof breisel. Het draait allemaal om tegenstellingen.

Wat je momenteel veel ziet is het ‘boxy’ silhouet; dit betekent dat de bovenkant van je outfit wat massiever en ‘vierkanter’ mag zijn en dat je het aan de onderkant juist smal houdt. Draag bijvoorbeeld een grof gebreide jumper dress of groot vest op een paar overknees. Wees niet bang om met verschillende lengtes te spelen. Bij een paar hoge overknees kun je best een wat korter rokje- of leatherlook shorts dragen, zolang het maar niet té kort wordt en je er een dikkere panty bij draagt. Ik heb mijn matte overknees vandaag gecombineerd met een glanzender rokje, en daarop een gebreide trui. Ik heb verschillende najaarskleuren met elkaar gemixt en style het geheel af met mooie en bijpassende accessoires als een statement ketting en een paar subtiele armbanden. Hoe combineer jij je overknees, en wat vind je van mijn look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1282539″]

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Zo combineer ik mijn Overknees

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven