Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Zaful velvet bag

[show_shopthepost_widget id=”2305595″]

Velvet bag: Zaful

Fotografie: Alexa Op ‘t Land

Momenteel is het echt mijn uniform: een grote, gebreide trui met daaronder een rokje en enkellaarsjes. Een rok en statement enkellaarsjes zijn voor mij de perfecte manier om een grote, oversized trui tóch vrouwelijk te dragen. Vandaag kies ik voor mijn donkerblauwe trui van Vila die ik laatst bij Le Ballon scoorde. De trui valt heerlijk ruim en heeft trompetmouwen – één van dé trends van nu.

Ik combineer de trui met een geplisseerd rokje van S. Oliver uit een oudere collectie en mijn vertrouwde stip panty van Conte Nederland. De donkerblauwe glitter laarsjes zijn van Primark. Dit zijn echt mijn go to-laarsjes wanneer ik een outfit een speelse draai wil geven.De fluwelen tas kreeg ik toegestuurd van Zaful en is zeer fijn in gebruik door het handige formaat.

Toen de tas binnen kwam zaten er nog een aantal broches op, maar die heb ik eraf gehaald. Ik vind het namelijk mooier als hij eenvoudig oogt, waardoor ik hem kan opleuken met een sjaaltje (Zara) en een faux fur hanger (H&M). Verder draag ik nog wat subtiele kettinkjes- en armbanden. Vandaag ga ik samen met mijn vriend naar Amsterdam om lekker uit eten te gaan en waarschijnlijk naar de bios te gaan! Wat zijn jouw weekendplannen?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”332439″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Zaful.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Zaful velvet bag”"

  1. Hi Romy, ziet er leuk uit zeg! En wat een leuke blog heb je! Ik ga hem in de gaten houden, ben benieuwd naar je andere outfits de komende tijd :). x Robin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven