Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos hand soap

Als Etos Friend ontvang ik maandelijks de leukste nieuwtjes straight out of Etos headquarters en deze maand is dat hun nieuwe handzeep! Toen het pakketje arriveerde dacht ik in eerste instantie ‘wat is er nu zo bijzonder aan een handzeep?’. Totdat ik een blik wierp op mijn wastafel en het aanrecht in de keuken, én mijn kurkdroge handen – een goede handzeep was meer dan nodig.

Zeep is voor sommige mensen misschien een saai onderwerp, maar met haar nieuwe lijn wil Etos ons het tegendeel bewijzen. Met een geheel nieuw zeep-assortiment van producten die ons een fantastisch schoon en fris gevoel moeten gaan geven.

Vooral in deze gure wintermaanden is een goede handverzorging essentieel. We willen dat onze handen én lekker ruiken, én gehydrateerd zijn én fris aanvoelen. Etos heeft nu een uitgebreid nieuw assortiment zeepproducten met daarin 8 handzepen, 3 soorten zeepblokken en een desinfecterende hand gel- en hand soap. Ook is er aan de gevoelige huid gedacht door een ‘Ultra Sensitive’-variant in de lijn op te nemen. Alle producten zijn weer fijn geprijsd zoals je van Etos gewend bent.

Ik kreeg de geuren ‘Lotus & Water lily’, ‘Cedar Wood & Rose mary’ en ‘Sensitive silk’ toegestuurd. Dagelijks je handen reinigen en verzorgen zou met deze producten een waar feestje moeten worden. Het fijne is dat Etos voor iedereen een passende geur heeft – of je nu houdt van fris, kruidig of juist fruitig. Er zijn zowel flacons van 300 ml (normaal) van 1.49,- als 1000 ml (navulverpakking) van 2.99,- verkrijgbaar. De producten zijn vanzelfsprekend niet op dieren getest, net als alle andere Etos eigen merk producten overigens.

‘Lotus & Water lily’ ruikt naar een fris boeket van bloemen en geeft echt een schoon gevoel. Ik vind deze geurvariant het fijnste in mijn badkamer omdat hij zo fris en schoon ruikt. ‘Cedar Wood & Rose mary’ was meteen de favoriete kleur van mij en mijn vriend omdat wij beiden houden van kruidige, houtachtige geuren. Deze geur omschrijft zich nog het beste als een rustgevende mix van bloemig en kruidig. ‘Sensitive silk’ heeft een dikkere, melkachtige textuur en voelt het meest hydraterend aan. Dit product is mild, romig, ultra-verzorgend en is pH huid neutraal.

Ik ben erg tevreden over deze hand soaps van Etos omdat ze niet alleen heerlijk ruiken, maar ook echt een zacht, verzorgd gevoel aan mijn handen geven. Bij een normale handzeep droogt mijn huid standaard uit, maar bij deze van Etos is dat niet het geval – mijn handen voelen zijdezacht en gehydrateerd aan. Ga jij ook een mooie Etos-handzeep op je badkamertafel zetten?

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos Friends.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven