Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Zaful strappy sandals

0zafulsandals20zafulsandals30zafulsandals40zafulsandals50zafulsandals6

Strappy sandals & wrap choker: Zaful

Fotografie: Romy van der Lek

Hi fashionlovers! Vandaag show ik jullie mijn ideale weekendlook – comfortabel, laid back, maar óók gekleed en on trend. Ik draag hier een satijnen, pastelroze bomberjack van Pull & Bear met daaronder een top met patches van NIKKIE. Deze mouwloze top zit heerlijk, is door de kleur en de fijne lengte makkelijk te stylen en heeft een sportieve maar girly uitstraling. Ik ben nog steeds gek op patches, dus ik móest deze top wel hebben! Verder draag ik een heerlijke broek van Vila, waar ik de laatste tijd zo onderhand in woon. Hij is luchtig, zit losjes en is op ontelbaar veel manieren te dragen. Niet alleen met een bomberjack zoals hierboven, maar ook juist gekleed met een blazer en high heels!

Ik heb gekozen om mijn nieuwe sandalen van Zaful onder de broek te dragen. Dit geeft de sportievere look tóch een vrouwelijke uitstraling. Ondanks dat deze hakken erg hoog zijn en de hak vrij dun is, sta ik er toch stabiel in door de veters om mijn voet. Ik vind dat zo’n strappy sandaal elke outfit nét even dat beetje extra geeft. Vandaag ga ik een roadtrip maken met mijn zusje naar Enschede, waar we mijn nichtjes gaan opzoeken en gezellig naar de stad gaan. Wat ga jij vandaag doen? Ik wens je een heerlijke zondag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1962943″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Zaful.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Zaful strappy sandals”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven