Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Caption ‘Everyday collection’ gelnagellak in ‘Hug it out’

0captionlak2Caption is mijn absolute favoriet op het gebied van nagellak. Ik heb inmiddels 3 lakjes van ze in mijn collectie, en kan niet wachten op meer! De reden dat ik zo’n fan ben, is dat Caption professionele, salonkwaliteit nagellak bij jou thuis brengt. Met de basecoat-, kleurlak en topcoat krijg je glanzende nagels in dé modekleuren van nu, met het effect van een gellak. Zo’n lak houdt het bij mij vaak makkelijk een week uit, maar het komt ook weleens voor dat hij nóg langer chip-free blijft zitten. Afgelopen week maakte Caption mij blij met hun nieuwste collectie genaamd ‘Everyday Collection’. Een collectie met daarin 8 draagbare, natuurlijke kleuren.

0captionlak30captionlak4Deze nieuwe nagellak-kleuren passen perfect bij de nude-trend van nu. Van een zachte karamel-beige, genaamd ‘Welcome To My Life’, tot een prachtige diepbruine koffiekleur met de bijpassende naam ‘But First Coffee’. Zo is er voor elke najaarslook een geschikte tint, zo stelt Caption zelf. Vandaag laat ik jullie de mooie karamelkleur ‘Hug It Out’ zien!

De flesjes van Caption zijn altijd van zeer goede, stevige kwaliteit. Je ziet meteen met welk kleurtje je te maken hebt, en ik ben helemaal verliefd op de chique karameltint van mijn nieuwe lakje. In het flesje zit een inhoud van 10ml, en daarnaast is de nagellak van Caption vrij van schadelijke, chemische stoffen die in een reguliere nagellak vaak wél zitten. De nagellak bevat bovendien de ‘LacQ3’-technologie die nagels laat glanzen als spiegels en er bovendien voor zorgt dat onze nagels 3 keer zo snel drogen. De prijs van één lakje is €16,95, daarbij heb je ook nog een base- en topcoat nodig van elk €15,95 per stuk.

0captionlak50captionlak6Over de bredere kwastjes van Caption ben ik altijd zeer te spreken; ze brengen de lak nóg makkelijker en sneller aan in één beweging. Met één laagje heb je al een zeer goed dekkende nagellak, maar zelf breng ik altijd nog een extra laagje aan. Na de basecoat breng je de gekleurde nagellak lekker dik aan, waarna je meteen de topcoat opdoet voor een shiny effect. Mijn nagels zijn vrij snel droog – misschien niet de door Caption beloofde ‘paar seconden’, maar zeker wel binnen een minuut. Dit hangt ook af van hoe dik je de kleurlak hebt aangebracht.

0captionlak7Wat me vooral opvalt is de prachtige, zeer draagbare kleur van de nagellak. Ook de glans is echt ongelooflijk mooi; mijn nagels zien eruit alsof ze een professionele, salonkwaliteit gellak op hebben. Enig puntje vind ik dat je de topcoat niet al te dik moet aanbrengen, want dan ontstaan er helaas bubbeltjes. Mijn lakje blijft zeker een week opzitten, met uitzondering van één nagel die al na 2 dagen begint te chippen doordat ik met mijn vingers ergens tegenaan gestoten ben. Ik kan deze prachtige, everyday nagellak zeker aanraden als je nog een mooi, nude basiskleurtje zoekt. Wat vind jij?

Het product in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Caption ‘Everyday collection’ gelnagellak in ‘Hug it out’”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven