Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY & WINACTIE: All you need is Armcandy

2345678910Gebreid vest: Fresh CollectionT-shirt, jeans, heels & ketting: H&M – Tas: Costes Fashion – Riempje: Forever 21 – Oorbellen: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Fourseasonssieraden, My Jewellery, Costes Fashion, ModeMusthaves & Accessorize
Foto’s: Mauricio Plein

Zoals jullie gisteren wel hebben kunnen zien op mijn social media, was ik aanwezig bij de superleuke persdag van LeadsMe PR in Naarden! Eén van de merken die LeadsMe vertegenwoordigt is Fresh Collections, een prachtig, vrouwelijk label met mijn favoriete nude tinten en hele comfortabele, zachte stofjes. Ik mocht iets uitkiezen (wauw!) en ging voor deze nudekleurige beauty. Ik ben helemaal verliefd op dit luxueuze, oversized vest. Ik heb hem hier gecombineerd met een grijze skinny, ik vind het contrast tussen baggy en strak heel mooi.

Om de nude kleur van het vest extra goed naar voren te laten komen, draag ik er een grijs T-shirt onder. Dit shirtje komt uit de huidige collectie van H&M en is erg aan te raden, wat een fijne stof! Verder draag ik nude heels, ook van H&M, en een bohemian tasje van Costes Fashion. Ik heb helemaal zin in de zomer, dus heb ik het buideltasje gematcht met mijn zomerse armcandy! Ik mocht een prachtige clicks-armband uitzoeken en samenstellen bij Four Seasons Sieraden! Ik ging voor deze lichtblauwe beauty met daarop drie clicks die je makkelijk kunt afwisselen met elkaar. Je kunt de clicks naar hartelust customizen met persoonlijke foto’s van je geliefden of bijvoorbeeld met leuke pasteltinten, glitters, bloemen of mooie steentjes. Ook het bandje van je armband kun je krijgen in elke kleur.

Four Seasons Sieraden verkoopt superleuke musthave sieraden die wij modemeisjes bij iedere outfit kunnen afwisselen! Of je nu een stoere look of juist een girly outfit draagt, je clicks en je armband kunnen gewoon mee veranderen. Om dit extra leuk te maken mag ik een armband mét drie clicks naar keuze weggeven aan een lucky girl! Dit moet je doen:

<3 Like Four Seasons Sieraden & Styled by Romy op Facebook (vrijwillig)
<3 Laat een leuke reactie achter onder dit artikel, bijvoorbeeld hoe jij deze armband zou combineren
<3 Extra kans maak je door @Trendy_Clicks & @StyledbyRomy op Instagram te volgen!
<3 Belangrijk! Laat je mailadres achter in je berichtje zodat ik contact met je op kan nemen!

De winnares krijgt op woensdag 1 april persoonlijk bericht. Doe jij ook mee? En wat vind je van mijn look? Een fijne, fashionable woensdag girls!

Shop the Look!

Styled by Romy

9 gedachten over “LOOK OF THE DAY & WINACTIE: All you need is Armcandy

 1. Wat een leuke winactie, wauw! Ik zou voor een lekker pastelkleurtje gaan, niks leukers voor de zomer. Mooi vest ook trouwens! En dat shirtje heb ik ook meteen even besteld, haha.

 2. Ik zou een armband samenstellen met pastelkleuren die in het voorjaar en de zomer mooi te combineren is met witte kleding.

 3. Deze armband is met van alles te combineren. Een leuk jurkje maar ook op het strand met je bikini. Ik ga hem de hele zomer dragen als ik hem win.

 4. Jaa!! Ik doe mee.. veelste leuk!

  Ik heb volg jullie overal haha. Lijkt me leuk om iets speciaals te maken. Dat personaliseren, dat doet het hem.
  Succes met de actie Romy!

 5. Hoe ik zo’n prachtige armband zou combineren is voor mij nu nog een verrassing. Ik wil misschien ‘n aantal oudere lente/zomeritems uit m’n kledingkast weg doen, daarvoor in de plaats koop ik dan misschien wel weer nieuwe items 🙂

  Mijn kledingstijl is verder vrij casual. Soms weer wat stoerder, soms wat vrouwelijker. Je kunt me uittekenen in jeans en ‘n shirt/trui. Met sneakers of laarsjes/pumps met kleine hakjes.

  Jouw pagina op Facebook heb ik geliked, net als de pagina van Four Seasons Sieraden (Naam: Sandra Wijnhoven)
  En ik ben jou en Trendy Clicks op Instagram gaan volgen (Naam: @Sandrahpw)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven