Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: LeadsMe PR Persdag S/S 2015 & A/W 2015-’16

23456789101112131415

Tweemaal per jaar organiseren mijn favoriete PR-bureaus hun zogenaamde persdagen; dit houdt in dat genodigden als eerste de nieuwste collecties kunnen zien van komend seizoen of jaar. Eergisteren was ik uitgenodigd voor de superleuke Spring/Summer 2015 & Autumn/Winter 2015-’16 persdag van LeadsMe PR! LeadsMe vertegenwoordigt echt superleuke merken als My Jewellery, Bunnies, Fresh Collection, Gustav, La Strada en Miss Green. De persdag werd georganiseerd op de prachtige locatie ‘Paardekooper-Hulst’ bij ‘Het Arsenaal’ in Naarden.

PR ladies Astrid & Tanja hebben zelf geen bureau of showroom, maar maken gebruik van een online beeldbank. Voor deze persdag was er wél een fysieke pop up-showroom aanwezig. Ik zag een breed scala aan damesmode, schoenen voor zowel heren, dames als kids, superfood, kinderkleding en sieraden. Het merk dat er voor mij echt uitsprong, was Fresh Collection. Ik zag prachtige nude tinten, afgewisseld met roestkleurtjes, pastels, grijstinten en off whites. De kleding van Fresh Collection heeft een zachte en vrouwelijke uitstraling, en staat bekend om haar draagcomfort.

Bij schoenenmerk La Strada zag ik een explosie van tropische prints, I love it! De slip-ons met palmbomenprint wilde ik het liefst meteen shoppen. Ook de espadrilles en pumps van La Strada vielen met hun nude tinten en metallics erg bij mij in de smaak. Ik werd op slag verliefd op de luipaardpumps hierboven! Ook schoenenlabel HIP shoe style had prachtige musthave sneakers met de mooiste afwerkingen. Gustav toonde een Scandinavisch geïnspireerde collectie met prachtige aardetinten, gebreide items, comfortabele leggings en musthave oversized jassen á la Isabel Marant.

Miss Green, die alleen kleding maakt onder eerlijke en goede arbeidsomstandigheden, had een prachtige denim jumpsuit die ik meteen voor me zag met gave sleehakken en een hippietasje! My Jewellery heeft deze zomer een geweldige festival proof collectie voor ons met franjes, hippietasjes, sieraden van edelstenen en Ibiza armcandy. Na de rondleiding door de superlieve Tanja bezocht ik nog even de aangrenzende showroom van Fresh Collection waar ik een kledingstuk uit hun nieuwste collectie mocht uitkiezen! Am I dreaming? Ik koos voor een prachtig nudekleurig vest, en goed nieuws voor jou: ik kreeg nog een extra vest mee om weg te geven aan een gelukkige lezeres! Dus houd mijn blog deze week in de gaten en wie weet. Wat vond jij van mijn report, ben je al bekend met deze prachtige merken?

Ik wil Tanja & Astrid bedanken voor hun gastvrijheid, en Fresh Collection voor het beschikbaar stellen van twee prachtige vesten.

Styled by Romy

Een gedachte over “EVENT REPORT: LeadsMe PR Persdag S/S 2015 & A/W 2015-’16”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven