Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Under a Blossom Tree

23456789101112Kimono: Primark – Jumpsuit: Jacky Luxury – Heels & ring: H&M – Tas: Fashion by Fleur – Riempje: Forever 21 – Oorbellen & ketting: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes Fashion, ModeMusthaves, Pracht, ‘t Gasseltje, Fashion by Fleur & Sayila Beads
Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Als er íets is dat mij altijd onmiddellijk aan het voorjaar doet denken, zijn het wel bloesems. Deze prachtige, girly bloemen geven mij altijd weer veel inspiratie! Ik wilde graag een look fotograferen die vrouwelijk, zacht en comfortabel is, en kwam meteen uit op mijn nudekleurige jumpsuit van Jacky Luxury. Deze jumpsuit heb ik al een paar jaar, maar het is nog steeds één van mijn favoriete kledingstukken. Je kunt met een jumpsuit zo goed variëren; met een sneakertje en een motorjasje heb je de ultieme day look te pakken, en met een high heel en een blazer ga je meteen door naar een avond-date.

Ik combineer mijn jumpsuit hier met een kimono met franjes van Primark, ik kocht hem een tijdje geleden maar hij zit nog steeds regelmatig in de collectie! Ik vind de combinatie jumpsuit en kimono echt prachtig, helemaal omdat de look afgestyled is met mijn high heels van H&M Conscious. Ik heb gekozen voor een subtiel tasje met gouden ketting, en mijn favoriete oorbellen en ketting van Accessorize. Al die frisse pasteltinten werken prachtig bij beiges, nudes- en andere aardetinten. Om de outfit compleet te maken draag ik een bronskleurig riempje van Forever 21, mijn favo horloge, een grote ring en een rij armbandjes! Deze foto’s werden gisteren gemaakt in een pas ontdekt parkje bij mij aan de overkant van de weg, ik ben gek op nieuwe, onontdekte plekken om outfitfoto’s te maken! Dit is trouwens de eerste keer dat mijn nieuwe fotografe Marianne foto’s van mij maakte, en ik ben echt verliefd op het eindresultaat. Marianne zal mijn outfitfoto’s dan ook regelmatig gaan verzorgen! Wat vind jij van mijn outfit? Ik wens je een fijne dinsdag!

Shop the Look!

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Under a Blossom Tree

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven