Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: F/W Pressdays Luxury4Life PR & Fresh Communications

Het is weer zover, de persdagen met de nieuwste Fall/Wintercollecties van onze favoriete merken zijn gisteren weer van start gegaan. Tijdens persdagen tonen bekende pr-bureaus de nieuwste musthaves en trends van de merken die ze vertegenwoordigen, aan een select groepje genodigden. Ik vind het altijd een feestje om hierbij aanwezig te zijn, en bezocht gisteren met vriendin Marleen de persdagen van Fresh Communications en Luxury4Life PR. Hieronder laat ik je mijn persoonlijke musthaves zien!

<3 Luxury4Life PR
Bij dit pr-bureau loop ik regelmatig even binnen voor hun mooie, nieuwe merken. Ik heb zeer goed contact met eigenaresse Graziella en de leuke pr-meiden, en kom altijd weer geweldige nieuwe trends tegen! Luxury4Life vertegenwoordigt namen als Inkni, Smaranda Almasan, Rodrigo Otazu, Oldschool Bags, Black Bananas, Jourmain, Ysecream en veel meer. Je vindt hier een hele interessante mix van exclusieve, urban merken gedragen door bekende voetballers en dj’s als Sunnery James, Ryan Marciano en Mike Mendoza, en meer girly en vrouwelijke merken met luxe jurken en schattige sieraden. Dit waren mijn favorieten;

2Prachtige armband van de geweldige ontwerper Rodrigo Otazu.3Schattig verenrokje van het label van voetballer Jeremain Lens. 4BL’QE is een nieuw sieradenmerk, ik werd verliefd op deze prachtige armband!5Prachtige beaded jurk, ik weet helaas het merk niet meer. 6Turquoise leatherlook broekje voor kids van Jourmain. 7Mooie musthave tassen van BL’QE.

<3 Fresh Communications
Gisteren was de eerste keer dat ik Fresh bezocht, en ik werd meteen verrast door de leuke merken! Teva bijvoorbeeld, heeft heel onterecht een beetje een oubollig en suf imago. Maar de comfortabele sandalen hebben een metallic make-over gehad, waardoor ze meteen een hoog musthave gehalte krijgen! Ook Speedo had een verrassend mooie collectie badpakken en bikini’s met digitale prints. Bij Fresh Communications vind je een hoop exclusieve zonnebrillenmerken zoals bijvoorbeeld Mykita. Ook de collectie van Comma vond ik echt schitterend; prachtige aardetinten, zachte breisels en bohemian vesten en kimono’s. Hier mijn favorieten;

8Mooie pasteltinten afgewisseld met prints bij Comma. 9Deze metallic broek wil ik wel in mijn kast hebben hangen komend najaar!10Designerwaardige zonnebrillen van Mykita Berlin!11Bij Teva spotte ik deze geweldige sandalen, must have it all! 12Zachte breisels in groen- en blauwtinten bij iNTi. 13Aztecprint sandaaltjes in frisse kleuren bij Teva. 14Geweldig badpak met digitale print bij Speedo!

Ook vandaag zit ik weer in Amsterdam voor de persdagen van een aantal toffe bureaus! Houd mijn blog dus in de gaten voor nog meer nieuwe musthaves voor komende herfst en winter. Wat vind jij van mijn favorieten hierboven? Ik wens je een fashionable donderdag!

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: F/W Pressdays Luxury4Life PR & Fresh Communications

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.