Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sequins are a Girl’s Best Friend

t2t3t4t5t6t7Top: H&M – Maxi-rok: ModeMusthaves – Sandalen: Teva – Tas & oorbellen: Accessorize – Ketting: FashionThings – Horloge: Naf Naf – Armcandy: ‘t Gasseltje, My Jewellery, Pracht, ModeMusthaves & Dear You

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

De laatste paar jaren zie ik steeds meer hippe modebloggers, stylistes en moderedactrices in grove, platte en vooral comfortabele sandalen lopen. Het is verrassend hoe goed de sandalen te combineren zijn met stijlvolle outfits. Na de Birkenstocks, waarvan ik zelf nog steeds absoluut geen fan ben, namen de grote modeketens de trend massaal over. Deze sandaal is niet langer een gezondheidssandaal, maar een hip fashion statement. Lang ben ik op zoek geweest naar ook zulke sandalen, maar dan wel graag een paar dat bij mijn stijl past. Ik heb ze nu gevonden: maak kennis met mijn nieuwe Teva’s!

Als je aan Teva denkt, denk je misschien niet meteen aan hip. Maar dat veranderde bij mij al snel. De nieuwste collectie van Teva bevat echt supergave modellen in kleuren als neonroze, turquoise, zilver, goud en rosé. Van dit roségouden paartje begon mijn modehart meteen sneller te kloppen. Lucky me, ik kreeg dit paar opgestuurd! Meteen scrollde ik Pinterest door voor mode-inspiratie met de sandalen en ik kwam tot de ontdekking dat al mijn favoriete modebloggers zulke sandalen dragen. Ik heb vandaag gekozen voor een comfortabele maar stijlvolle look, en draag mijn H&M-paillettentop uit de feestcollectie van vorig jaar. Ook draag ik mijn nieuwe zwarte maxiskirt van ModeMusthaves.

De kleuren van de top en de rok lopen supermooi over in de sandalen. Ik heb mijn outfitje afgestyled met turquoise sieraden, dit vind ik zelf altijd zo mooi afsteken tegen nude of pastel. Je had vast al gezien dat ik weer mijn favoriete tas van Accessorize draag! Ik heb hier gekozen voor een vrouwelijke look met de Teva’s, maar je zult mij deze zomer zeker vaker spotten op mijn nieuwe sandalen. Ik heb al zoveel ideeën in mijn hoofd! Wat vind jij van mijn Teva’s? Zou je ze zelf ook dragen, en wat vind je van mijn outfit? Vandaag vertrek ik samen met mijn vriend voor een nachtje naar Antwerpen, lekker shoppen en vooral veel terrasjes en restaurantjes pakken! Hou mijn Instagram-account in de gaten voor leuke updates!

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”753896″]

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Sequins are a Girl’s Best Friend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven