Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: A Touch of Gold

2345Jasje, leren broek, riem & laarsjes: Alles H&M – Top: Very by Vero Moda – Tas: Zara – Ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, JWLZ & Costes Fashion–
Foto’s: Mauricio Plein

Is het jullie al opgevallen? Vandaag mijn eerste outfitpost met kort haar! Er is zeker wel ruim 20 cm van mijn haar af, als het niet meer is. Maar het voelt zo goed, fris, gewoon anders! Ook vind ik mijn lokken er nu veel voller en gezonder uitzien. Wat vind jij? Ik draag vandaag mijn eyecatching jasje mét pailletten van H&M, die ik heb gecombineerd met een basic top. Zo ligt de nadruk nog meer op het jasje. Ik draag een fijne leren broek van H&M en mijn favo enkellaarsjes, ook H&M. De statement ketting heb ik bij Primark geshopt. Deze outfit is voor mij helemaal Fall proof, want: zwart gecombineerd met goud! Deze kleurencombi is ieder najaar weer mijn favoriet. Wat vind jij van mijn outfit, en..van mijn nieuwe haar? Fijne woensdag!

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: A Touch of Gold

  1. Wat een leuke blog! Ik vind de combi zeker onwijs goed geslaagd! Het jasje springt er echt helemaal uit en de kleuren zijn gewoon top! Ik vind het zeker wel gedurfd, als ik dan naar mezelf kijk hé.. Zo’n jasje vind ik wel onwijs mooi maar ik zou hem zelf nooit dragen omdat ik het idee heb, door die palletten, dat het me onwijs dik maakt … 🙁
    Ik vind dat het plaatje compleet is en je haar lijkt mooi!

    Groetjes, Rolinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven