LOOK OF THE DAY: The Pleated Skirt

245678910Denim blouse, rok & ring: H&M – Heels: Boohoo – Tas: Vintage – Oorbellen & ketting: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: SuperTrash, ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Hi fashionlovers! Het is alweer langer dan een week geleden dat ik een outfit met jullie heb gedeeld, dus het werd tijd voor een nieuwe look! Gisteren heb ik met mijn vaste fotografe Marianne afgesproken om naar een prachtig kasteel in Zeist te gaan. Daar vonden we een heel mooi binnentuintje dat perfect bij de romantische look van mijn plissé rok paste! Ik wilde jullie graag laten zien wat ik in de zomer graag draag. Zoals ik al eerder vertelde, is de huidige midi-trend mij op het lijf geschreven.

Ik draag hier een mintkleurige midi-rok van H&M, ik kocht hem vorig jaar zomer in de sale voor maar 15 euro. Echt een supergoede koop, want hij combineert super makkelijk en naar verschillende gelegenheden. De denim blouse komt ook van H&M, en heb ik eigenlijk al jarenlang. Ik heb mijn denim blouse weer helemaal herontdekt, ik vind hem ook superleuk open met een mooie top of T-shirt eronder. Een denim blouse maakt een romantische look net even iets stoerder. Mijn outfitje heb ik afgestyled met mijn witte vintage tas die ik op de vrijmarkt scoorde, ik vind dat hij mijn look lekker breekt. Daarnaast is wit natuurlijk dé kleur deze zomer.

Verder draag ik mijn favoriete sieraden van Accessorize, een grote cocktailring en natuurlijk wat mooie armcandy. Wat vind jij van mijn zomerse look? Ben je ook zo’n fan van midi-skirts?

Shop the Look!

5 Comments
 • diana
  april 30, 2015

  hier hou ik echt heel erg van! prachtig <3
  Xdiana

 • jacqueline
  april 30, 2015

  Sorry maar vind het geheel wel wat ouwelijk, wel super schoenen!!

 • Beauty& gezondheid
  april 30, 2015

  Wat een prachtige outfit foto’s heb je gemaakt op een bijzondere locatie!
  Persoonlijk vind ik deze outfit je heel mooi staan en vooral die rok!!

 • Chloe
  april 30, 2015

  Hele mooie rok 🙂 Leuk kleurtje X

 • Dionne
  mei 1, 2015

  Wat een mooie look! Staat je erg goed! Leuke kleurencombinatie ook!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *