Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

SHOPLOG: Flamingo & Ananas-Homedeco bij Xenos

x2x3x4x5x6

Betaalbare en cute homedeco, welk modemeisje wordt er niet blij van? Ik in ieder geval wel, dus toen ik van vriendin Marleen hoorde dat Xenos een superleuke tropische home collectie heeft, ging ik er de volgende dag meteen met mijn zusje naartoe. Al langere tijd ben ik niet bij Xenos geweest, ik vond het altijd wel een leuke winkel, maar niets bijzonders. Bij binnenkomst werd ik blij verrast door de geweldige flamingo’s en ananassen; kaarsen, wanddecoratie, notebooks, bekers; er was zelfs een flamingo-piñata! Enthousiast gooide ik mijn winkelmandje vol.

De ananas-kaars en de flamingo-kaars zijn er beide in verschillende kleuren. Ik kon moeilijk kiezen, maar vond roze de meest logische kleur voor de flamingo. De witte ananas vond ik clean, en matcht goed bij mijn interieur. Ik nam de ananas mee voor slechts 3,99. De flamingo is wel 20 cm groot en kostte 5,99. Op de LED-lampjes was ik op slag verliefd. Behalve flamingo-lampjes zijn er ook nog ananasjes en watermeloenen. Ik vind ze superleuk in een grote glazen pot of vaas. Ze kosten 5,99. Ik had nog wat bekers nodig, en ging voor deze flamingo-bekers. Aangezien er een 2+1 gratis-actie was, nam ik er 3 mee. De bekers kosten 1,29 per stuk. Voor 18,55 heb ik echt superleuke home deco waarmee mijn interieur meteen helemaal Summerproof is. Wat vind jij van mijn nieuwe decoratie? Ik wens je een heel fijn weekend toe!

Styled by Romy

2 gedachten over “SHOPLOG: Flamingo & Ananas-Homedeco bij Xenos

  1. Aah, wat tof allemaal! Ik zoek nog leuke versierlampjes die wat meer lente uitstralen dan mijn kerstverlichting, haha! Dus ik ga maar eens bij de Xenos kijken! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven