Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: The perfect skirt

0203040506070809010011Top: ModeMusthaves / Rok & fluffy bag charm: H&M / Tas: Accessorize / Sandalen: Sacha Shoes / Ster bag charm: Fab. x HEMA / Sunnies: Quay Australia x Chrisspy / Kettinkjes: Take what you need & Accessorize / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Mi Moneda, ModeMusthaves, The Rubz & Sacha Shoes

Fotografie: Marit Lemmens Photography

Een week geleden stond ik ermee in mijn handen: De Perfecte Rok. In mijn ogen moet zo’n rok aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste houd ik van midi-lengtes, een rok van een iets luxere en zwaardere stof, een model dat strak in de taille is en dat allemaal uitgevoerd in natuurlijk een nude-, pastel of aardetint. Deze beauty is helemaal mijn ding, en scoorde ik ‘gewoon’ bij good old H&M. Ik wist meteen waarmee ik hem zou gaan combineren, namelijk met mijn poederroze sweater van ModeMusthaves en mijn roségouden Sacha-sandalen. De perfecte city-look vind ik, en al helemaal in combinatie met wat fijne (rosé)gouden en poederroze sieraden- en accessoires. Deze Accessorize-tas is natuurlijk mijn all time favorite, maar dat had je vast al door.

Zulke rokken zijn natuurlijk perfect voor bij warm zomerweer met een luchtige (crop)top en sandaaltjes, maar ook leuk om casual te dragen bij minder warm weer met een comfortabele gymp en een spijkerjasje. Wil je de rok aan naar een feestje? Draag er een spitse pump óf een open sandaaltje met hak bij en een nette, witte blouse en je bent good to go! Ik kan nog zoveel meer combinaties bedenken met deze rok.. Wat vind jij van de look van vandaag?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1659136″]

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: The perfect skirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven