Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Summer in the city

[show_shopthepost_widget id=”2711410″]______________________________________________________

Top: Marc Cain via Jeroen Beekman / Rok & oorbellen: H&M / Tas: Onbekend / Sneakers: Puma Heart Basket / Kettinkjes: Oh so Hip, Names4Ever & My Jewellery / Ringen: My Jewellery & Jewelry by AD / Horloge: My Jewellery / Armbanden: ModeMusthaves, Happiness Boutique, Oh so Hip, My Jewellery & Michael Kors

Fotografie door Fleur

Wát is het warm deze week, en dat brengt bij mij altijd meteen dé vraag: wat trek ik aan?! Nu ben ik niet iemand die er meteen halfnaakt bij wil lopen en rond paradeert in crop tops of shortjes. Voor mijn werk moet ik er toch wel wat gekleder uitzien en dan is een stadse look natuurlijk uitermate geschikt. Gisterochtend bracht ik met Fleur door in ons stadje Utrecht, waar we onze zomerse looks schoten.

Met dit heerlijke, tropische weer verandert Utrecht altijd in het perfecte, vakantie-achtige foto decor. Ik droeg een luxe top van Marc Cain die is gemaakt van imitatie-suède. Is dat niet heel warm, hoor ik je denken. Normaal gesproken wel, maar de kwaliteit van deze top is erg comfortabel en licht. Ik combineerde de top met een midi-rok van H&M met de perfecte kleur nude, de rok is ook nog eens bezaaid met prachtige, stoffen bloemen.

Om in hetzelfde kleurenpalet te blijven koos ik voor een crèmekleurige tas met een metallic glans. De hagelwitte sneakers zijn perfect om het ietwat doffe kleurenpalet van deze look wat op te halen. Natuurlijk maakte ik de outfit af met mijn favoriete sieraden. Hoe kleed jij je het liefst op een warme dag?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”363975″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven