Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Strolling around

2345678910Jasje: Costes – Top & skinny: H&M – Tas: Accessorize – Sneakers: Sacha Shoes – Portemonnee & telefoonhoesje: (SuperTrash via) Smartphonehoesjes – Kettinkjes: Sugar and Spice, Accessorize & Beadies – Horloge: Guess – Armbanden: The Rubz & ModeMusthaves – Sunnies: Paperbird Concept store

Fotografie: Ayla van den Bergh

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen, kan ik het niet laten mijn jas in te ruilen voor een blazer. Deze marmer blazer van Costes heb je vast al vaker gespot op mijn blog, en dit is een zeer goede aankoop voor mij geweest. Ik draag hem namelijk het hele jaar door en ben verslaafd aan de print. Gisteren droeg ik hem met mijn gebleekte skinny van H&M, die ik vorig jaar kocht. Ook de poederroze blouse kocht ik bij H&M. Mijn taupekleurige tas shopte ik jaaaren geleden bij Accessorize, maar blijft mooi. Items die ik wél recent aan mijn collectie kon toevoegen zijn mijn nieuwe phone cover en SuperTrash-portomonnee, die ik kreeg van Smartphonehoesjes NL. Ik was nog op zoek naar nieuwe, vervangende exemplaren voor mijn donkere, winterse telefoon-accessoires.

Tegenwoordig zijn smartphonehoesjes- en andere accessoires echt een verlengstuk van je outfit. Ook tijdens je work-out mogen sport accessoires voor je smartphone niet ontbreken! Of wat dacht je van een Macbook 12 inch hoes of een Honor 5X hoesje, die je tijdens een kantoordagje helemaal kan matchen bij je telefoon- en outfit?! Je begrijpt het al, ik verwissel voortaan dagelijks mijn telefoon-accessoires bij mijn look of the day. Daarnaast show ik je vandaag ook even mijn nieuwe, witte zonnebril met spiegelglazen, mijn nieuwe The Rubz-armbandjes én een nieuw wishbone-kettinkje van de webshop Sugar and Spice. Old meets new, zullen we maar zeggen! Wat vind jij van mijn outfit? Verwissel je zelf ook graag je smartphone-accessoires per outfit? Ik ben benieuwd!

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”1534583″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Strolling around

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven