Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INTERIEUR: Fruitwater uit Kookpunt limonadetap

23456

Water drinken – ik vind het maar een saaie bedoeling. Daarom is het voor mij des te belangrijker dat water drinken leuk wordt, zodat ik toch aan de aanbevolen, dagelijkse hoeveelheid kom. Na wat rondspeuren op Pinterest kwam ik de heerlijkste, fruit infused water-recepten tegen en bracht ik meteen een bezoekje aan de supermarkt voor vers fruit. Mijn fruitwater moest ik natuurlijk maken in mijn nieuwe limonadetap, die Kookpunt mij toestuurde! Kookpunt is een online kookwinkel voor heel Nederland en België, waar je het meest complete aanbod aan kookspullen kunt vinden. Ook hebben ze een fysieke winkel in Rotterdam. Met de zomer in aantocht is het superleuk om er nieuwe items voor in de keuken- en huis te shoppen!

Met het oog op alle komende zomerfeestjes-, stranddagjes en barbecues zocht ik deze mintgroene limonadetap uit. Helemaal mijn ding, want superschattig voor in huis én dus pastelkleurig. Mijn limonadetap is ook nog eens gemaakt van gerecycled glas, en naast mijn mintgroene heb je ook nog een hoop andere leuke kleurtjes- en uitvoeringen. Met zo’n tap wordt het drinken van water ineens veel leuker, want ik vul hem op dagjes dat ik thuiswerk met ijskoud water, ijsblokjes én vers fruit. Je kunt hier bijvoorbeeld ook takjes munt bijvoegen, of wat denk je van heerlijk, gezond kokoswater? Met de handige tap aan de onderkant kun je heel gedoseerd je glas of Mason Jar vullen met fruitwater. Wat vind jij van mijn nieuwe interieur musthave?

Deze interieurpost is tot stand gekomen in samenwerking met Kookpunt.

Styled by Romy

5 gedachten over “INTERIEUR: Fruitwater uit Kookpunt limonadetap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven