Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Silver loafers

[show_shopthepost_widget id=”2646730″]___________________________________________________________________________________________

Jasje & jeans: Mango / Top: ModeMusthaves / Tas: Zara / Loafers: Manfield / Riempje: Forever 21 / Kettinkjes: My Jewellery, Names4Ever & Steddy / Horloge: My Jewellery / Armbanden: I’m a Fashion Lover, Happiness Boutique, Michael Kors via Brandfield, My Jewellery, Elise Store & ModeMusthaves

Fotografie: Maren Lotte

Loafers: op dit moment kunnen we niet om ze heen. Heb jij al een paartje in je kast staan? Vooral de metallic loafers zijn een echte musthave en dus was ik heel blij dat Manfield me benaderde. Ze daagden me uit om een outfit te stylen met mijn favoriete dames schoenen uit hun collectie. Ik kwam dus al snel uit bij zilveren bit loafers, ik ben namelijk groot fan van metallic omdat dit elke outfit nét dat beetje extra geeft. Mijn nieuwe loafers zijn klassiek en tijdloos van design, maar door het bit en de zilveren kleur weer heel erg on trend.

Normaal gesproken krijg ik bij vrijwel elk paar open schoenen meteen blaren, maar bij dit paar dus niet. Dat komt doordat de loafers ontzettend zacht en soepel zijn en ook nog eens een perfecte pasvorm hebben. Ik heb hierbij het gevoel dat ik echt op pantoffeltjes loop. Omdat de loafers al vrij opvallend zijn, besloot ik ze te combineren met denim en een romantische, nude kleurige blouse.

Ik draag hier een jasje van Mango dat ik alweer een tijdje heb, maar stiekem gewoon vergeten was..oeps. Hij is namelijk echt prachtig met alle gele, roze, zwarte en witte kraaltjes. In Utrecht vond ik twee aangrenzende muurtjes die gewoon echt precies de kleuren hadden als die van mijn jasje..hoe bizar is dat!? Verder heb ik mijn nieuwe Zara tas bij me waar ik ook echt helemaal verliefd op ben. Wat vind jij van de loafer trend en van mijn look?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”359235″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Manfield.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Silver loafers”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven