Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: LASCANA Spring lingerie

Lingerie: voor mij is het de basis van mijn outfit of the day. Ik ga nooit de deur uit zonder een vrouwelijk, matching setje onder mijn kleding. Kant, strikjes, polkadots, ruches – het kan me niet girly genoeg zijn. LASCANA, online retailer in badmode en lingerie, stuurde me een enthousiast berichtje: of ik niet een keuze wilde maken uit hun assortiment om hun aanbod zelf te proberen? Dat wilde ik natuurlijk maar al te graag, en binnen no time had ik dit romantische, zachtroze setje naar mijn virtuele winkelmandje geklikt.

LASCANA’s slogan is: it’s a woman’s world en zij bieden dan ook allemaal producten aan waar de harten van ons vrouwen sneller van gaan kloppen. Je vindt hier merken als adidas Performance, Calvin Klein, LASCANA eigen merk, marie claire en Triumph. Of je nu gaat voor een sportief setje of net als ik voor lieflijk en romantisch – het kan er allemaal. Bij LASCANA vind je naast mooie lingerie ook nachtmode en natuurlijk badmode. De collectie is geïnspireerd op de laatste trends, maar bevat ook everyday basics.

Ik koos voor dit poederroze setje van Nuance. Het setje is ook verkrijgbaar in lichtblauw, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld een roze BH en een blauw broekje te dragen. De BH heeft steuncups en een kanten decolleté-belijning. Hij is verkrijgbaar in cupmaat C t/m F. De zacht gevoerde, naadloos voorgevormde beugelcups geven voldoende steun en de bandjes en achtersluiting zijn verstelbaar. Het mooiste aan deze BH vind ik het kant, wat doorloopt tot op de bandjes van de BH.

Hipsters vind ik veel stijlvoller dan bijvoorbeeld een string. Deze hipster is extra comfortabel door het microtouch-materiaal. Hierdoor voel je niet dat je het broekje draagt. Aan de voorkant heeft hij transparant, geborduurd kant waardoor je een romantische look krijgt. De band in de taille is zacht en glad waardoor je hem niet voelt zitten. Mocht je nu ook geïnspireerd zijn geraakt om te gaan lingerie shoppen, dan heb ik hier nog even dé lingerie trends van 2017 voor je op een rijtje gezet:

♥ Fleurige bloemenprints in een zacht kleurenpalet
♥ Romantisch kant
♥ Roze
♥ De grafische strepentrend
♥ Sportief chic
♥ Strapped BH’s
♥ Basic, klassieke lingerie
High wasted onderbroeken
♥ Bustiers en bodies

Al deze trends kun je natuurlijk showen in je dagelijkse outfit. Het is anno 2017 super stijlvol én spannend om een deel van je lingerie te dragen als accessoire. Laat nét dat ene stukje kant of dat ene strikje zien onder die wijde blouse. Of draag je body of bustier als top onder een blazer. Draag jij je lingerie weleens als accessoire? Wat vind je van mijn nieuwe LASCANA setje?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven