Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Shirt dress

0Shirtdress20Shirtdress30Shirtdress40Shirtdress50Shirtdress60Shirtdress70Shirtdress8Shirt dress: Shoeby / Tas: Primark / Sandaaltjes: Sacha Shoes / Sunnies: Quay Australia x Chrisspy / Kettinkjes: Beadies Amsterdam, GRRRL, Take what you need & Accessorize / Horloge: Guess / Ring: Jewelry by AD / Armband: Sacha Shoes

Fotografie: Marit Lemmens Photography

Je kent me natuurlijk als ‘het meisje dat altijd pasteltinten en nude draagt’, maar vandaag heb ik het anders aangepakt en draag ik zwart-wit met een touch of red. Ik draag vandaag een heerlijk comfortabele shirt dress van Shoeby! Afgelopen week werd ik uitgenodigd om langs te komen bij Shoeby’s PR-bureau om mijn favoriete items uit te kiezen uit de huidige zomercollectie. Je zult dus zeker meer leuke Shoeby-items voorbij zien komen. Deze shirt dress is een modelletje dat deze zomer de boventoon voert in het modebeeld. Logisch ook, want zo’n jurkje zit heerlijk en staat in één klap zomers. Je kunt hem dragen met sandaaltjes over je bikini naar het strand, met fringe boots naar een festival of juist sporty chic met een witte sneaker. Ook is zo’n jurkje superleuk met een riempje in de taille of heupen.

Ik ben helemaal fan van dit jurkje omdat hij zo weinig nodig heeft qua afstyling. Daarom draag ik er mijn nieuwe Sacha-sandalen bij om het jurkje tóch een kleuraccent te geven (je kent me ;-)). De strakke, witte tas scoorde ik lekker budgetproof bij Primark en met wat subtiele sieraden is mijn weekendlook helemaal af. Wat vind jij van de shirt dress? Geniet van je weekend!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1716683″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Shirt dress”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven