Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Seeing stars

[show_shopthepost_widget id=”2633516″]_____________________________________________________________________________________

Blouse: The Sting / Boyfriend jeans: Mango / Crossbody bag: Sammydress / Sjaaltje: Zara / Loafers: Marc Cain / Star necklace: Steddy NL / Horloge: Ikki / Armbanden: Elise Store, ModeMusthaves, Happiness Boutique, My Jewellery & Michael Kors via Brandfield

Fotografie: Marieke Kazen

Gisteren bracht ik een dagje in Amsterdam door voor de persdagen van verschillende PR-bureaus. Deze bureaus houden dan open deur en nodigen bloggers, journalisten en stylisten uit om de nieuwste collecties voor komend seizoen alvast te bekijken. Ik ben nog niet echt toe aan dikke winterkleding, maar ik ben alvast enorm geïnspireerd door wat ik allemaal gezien heb! Marieke en ik hebben een heerlijke dag gehad en zijn ook nog even red velvet pancakes wezen eten bij Benji’s – mijn nieuwe Amsterdam hotspot.

Ik koos gisteren voor een easy going, comfortabel outfitje met mijn favoriete Mango jeans waar ik momenteel in leef. Daarbij draag ik mijn nieuwe patch blouse van The Sting en roze lak loafers van Marc Cain. Ik hou enorm van loafers en kreeg toevallig gisteren weer een nieuw, zilveren paartje binnen, yeah! De laatste tijd merk ik dat ik iets subtieler ben geworden qua sieraden. Ik draag nog wel statement oorbellen, maar werk het liefste met subtiele kettinkjes.

Het leukste vind ik kettinkjes die je met elkaar kan combineren – sterretjes, hartjes, initialen.. ik heb het allemaal. Ik ben nog steeds groot fan van sterren en ben dan ook enorm blij met mijn nieuwe ster kettinkje van Steddy NL. Deze té leuke webshop heeft een breed aanbod aan zeer betaalbare sieraden die je naar hartenlust met elkaar kunt mixen & matchen. Wat vind jij van mijn outfit? Houd je ook zo van subtiele sieraden?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”358155″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Steddy NL.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Seeing stars”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven