Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Yellow biker jacket

[show_shopthepost_widget id=”2641751″]______________________________________________________________________

Topshop ruffle sweater / Mango biker jacket / Mango crop skinny / Superga espadrilles / Marc Jacobs armband / Sunglass.LA bril / M Missoni schoudertas / Guess logo riem

Hoog op mijn verlanglijstje: het gele motorjasje. Wanneer je ook maar één stap zet in een high street keten vliegen de biker jackets je om de oren, want ik zag ze al bij Mango, Bershka, Stradivarius en Zara. Logisch ook, want dit jasje is makkelijk, stoer, gekleed en comfortabel. Hoewel ik normaal gesproken natuurlijk voor roze zou gaan, gaat mijn hart nu sneller kloppen van deze gele variant. Geel is toch wel één van mijn favoriete kleuren, oker- en citroengeel staan namelijk top bij mijn huidskleur.

Ik koos ervoor het Mango-jasje te combineren met een ruffle sweater van Topshop en een Mango crop denim. Had ik je al verteld dat Mango dit seizoen mijn absolute favoriet is? #nospon.. Ik heb zo ongeveer hun hele denim collectie van deze lente in mijn kast hangen. De wassingen, de straight/mom/boyfriend pasvorm en de perfecte enkellengte – I love it. De witte Superga’s met touwzool staan óók nog op mijn verlanglijstje en zie ik straks in de zomer al helemaal voor me met een zwierig jurkje met tropische (bloemen)print. Wat vind jij van de look? Happy Monday!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”358851″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven