Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sammydress lace blouse

0laceblouse20laceblouse30laceblouse40laceblouse50laceblouse60laceblouse7Blouse & crossbody bag: Sammydress

Fotografie: Mayera Fotografie

In de outfit die ik vandaag draag kun je me natuurlijk uittekenen – een poederroze met wit kleurpalet, een midi-skirt, kant en natuurlijk roségoud. Ik draag hier een pastelroze midi-rok met daaronder mijn favoriete, roségouden sandalen. Deze items kenden jullie natuurlijk al, maar mijn kanten blouse en de crossbody bag zijn nieuw. Al eerder vertelde ik jullie dat ik een aantal items bij Sammydress mocht uitkiezen, en hoe het bestellen bij een Aziatische webshop me beviel. De kanten blouse die ik vandaag draag, vond ik in het echt wel een tikkeltje anders dan op de website zelf. Mocht je hem ook willen bestellen; hij valt klein uit. Ik heb namelijk 2 maten groter besteld dan dat ik normaal heb.

Ook valt de blouse wat korter uit, maar sommige meiden zullen een cropped blouse juist wél mooi vinden. Ikzelf draag de top dan liever in bijvoorbeeld een hogere rok of op een high waist-jeans. De crossbody bag vind ik echt prachtig en heb ik al superveel gedragen vanaf het moment dat ik hem binnen kreeg. Ik vind de zware kwaliteit heel mooi en vind het extra fijn dat er een veilig slot op zit. Om mijn outfitje verder af te stylen draag ik natuurlijk mijn favoriete zonnebril en wat subtiele sieraden. Wat vind jij van mijn outfit?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1853419″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sammydress.

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Sammydress lace blouse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven