Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Getting it short

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Nog niet zo heel lang geleden knipte ik mijn lange lokken af tot een lange bob, oftewel the lob. Hoewel mijn haar daarna enorm snel weer aangroeide én ik er een lichtere ombre in liet verven, bleef het kortere haar toch altijd bij me kriebelen. En nu ik mijn favoriete bloggers Marianna Hewitt en Angelica Blick en celebrities als Rosie Huntington-Whiteley, Chrissy Teigen en Khloé Kardashian óók met korter haar zie, wordt dit alleen maar erger. Ik wil dit ook! Het is tijd om mijn langere haar (weer) vaarwel te zeggen en de schaar erin te laten zetten. Mijn ombre look wil ik omruilen voor een lichtere balayage aan de onderkant en langs mijn gezicht. Wat vind jij, to do or not to do?

Styled by Romy

Een gedachte over “INSPIRATIEPOST: Getting it short”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven