Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sacha Shoes olive boots

0sachaboots20sachaboots30sachaboots10sachaboots5Cardigan: Kiro by Kim / Top: Le Ballon / Rok: Pull&Bear / Crossbody bag: Sammydress / Boots: Sacha Shoes / Kettinkjes: Zaful, Take what you need, GRRRL & Beadies Amsterdam / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: The Rubz, ModeMusthaves & Sacha Shoes

Fotografie: Blossom Creutzburg

Een nieuw seizoen betekent voor mij automatisch nieuwe schoenen. In mijn geval zijn dat in de herfst vaak stevige, comfortabele en stijlvolle bikerboots. Omdat ik normaal gesproken in het najaar vaak zwarte laarsjes draag, besloot ik dit keer eens voor olijfgroene exemplaren te gaan. Sacha Shoes benaderde me met een superleuke uitdaging; ik mocht een paar schoenen uitkiezen om een herfstachtige outfit omheen te stylen. Dat liet ik me natuurlijk geen 2 keer zeggen, en ik ging voor deze lace-up boots. Het fijne aan deze stevige laarsjes vind ik dat je ze het hele jaar door leuk kunt dragen. In de zomer met blote benen onder een romantisch jurkje, in het najaar met een mooie skinny en een grof vest.

Het prachtige vest dat ík hier draag is van Kiro by Kim, en heb ik ondertussen alweer heel wat jaartjes in mijn kast hangen. Bij kouder weer wordt het vest automatisch uit de kast getrokken. Ik draag er een glitterende, groene top onder en een zwarte, strakke rok van Pull&Bear. Zo geef ik de stoere laarsjes tóch een vrouwelijke twist. Wat vind jij van mijn laarsjes, en van de look? Enjoy your Sunday!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”2001396″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sacha Shoes.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven