Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos’ nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Als Etos Friend kan ik je natuurlijk als eerste op de hoogte houden van alle leuke nieuwtjes bij Etos. Nieuw in de Etos-familie zijn stylingproducten voor je haar! De Etos eigen merk haarstyling-lijn bevat uiteenlopende producten voor hem en haar én voor elke coupe: van gel tot haarolie en van kort tot krullend haar. En dat allemaal met de vriendelijke prijs die je van Etos gewend bent, zo stelt Etos zelf. Nieuw toegevoegd aan de lijn zijn de verzorgende Hair Oil, het herstellende Hair Serum en de Sea Salt Spray, die ik je vandaag ga laten zien.

De compleet vernieuwde én verbeterde haarlijn van Etos bestaat uit 20 producten voor hem en haar. Deze producten zijn makkelijk te kiezen door de aangegeven ‘hold factor’ op de verpakking – van 1: ‘Light’ tot 5: ‘Mega/Extreme Strong’.

0etoshair20etoshair3

Hair Oil – 125 ml – 3,99,-

Dit is een olie speciaal voor beschadigd haar die intensief verzorgt zonder het haar vet te maken. De olie voorkomt het pluizen van het haar en maakt het haar zacht en handelbaar. Je pompt een kleine hoeveelheid haarolie op je hand en wrijft de olie tussen 2 handen warm. Je kunt hem zowel op nat als op droog haar aanbrengen tegen pluizig haar. Breng hem overigens niet aan in je haaraanzet; dit maakt de bovenkant van je haar toch wel vettig. Ik gebruik dit product in de onderste helft van mijn haar en dan vooral in mijn beschadigde puntjes. Het valt me op hoe heerlijk, perzikachtig de olie ruikt.

Wat me ook opvalt is de substantie van de olie, deze is namelijk droog in plaats van vettig. Ikzelf heb toch liever een vettere olie, omdat ik het idee heb dat dit meer hydrateert. Tóch vind ik dit een fijn product omdat het mijn haarpuntjes makkelijker doorkambaar maakt, maar ook goed hydrateert en herstelt. Mijn puntjes zien er zachter uit. Ik gebruik deze olie graag voordat ik mijn haar ga stylen met de stijltang.

0etoshair40etoshair5

Hair Serum – 30 ml – 3,99,-

Het nieuwe haarserum komt in een zeer klein flesje, maar dit is niet voor niets. Het gaat hier om een zeer geconcentreerd product waarvan je maar een klein beetje per keer nodig hebt. Het serum maakt je haar zacht en glanzend, en verzorgt het haar zonder het vet te maken. Het is speciaal ontwikkeld om droog- en beschadigd haar op te peppen. Je pompt hierbij een paar druppeltjes in je hand en verdeelt het serum over de gehele haarlengte. Zelf breng ik graag wat extra product aan in mijn haarpunten. Je kunt het serum op zowel droog als nat haar aanbrengen, maar zelf geef ik de voorkeur aan nat haar.

Ik gebruik dit serum nadat ik mijn haar gewassen heb. Ik ga dan slapen met het serum in mijn haar, zodat het de hele nacht kan intrekken. De volgende ochtend heb ik dan pluisvrij, glanzend en makkelijk doorkambaar haar. Het enige negatieve dat me opviel is dat het serum licht plakkerig aanvoelt in je haar. Dat is jammer, want hij werkt wel erg goed op mijn droge punten.

0etoshair6

Sea Salt Spray – 150 ml – 4,99,-

Voor extra textuur- en body in je haar gebruik je deze zeezout-spray. Normaal gesproken gebruik ik een droogshampoo om dat warrige beach-effect in mijn haar te bereiken. Met deze spray van Etos krijgt je haar meer textuur waardoor je het makkelijker kunt stylen, en bovendien krijgt het ook een nonchalante look. Je sprayt het product in droog- of handdoekdroog haar van de aanzet tot in de punten. Voor een nonchalante look kneed je je haar met je handen, maar voor een natuurlijke slag en meer volume gebruik ik liever de föhn. Voor mij persoonlijk is dit een product dat ik liever meeneem op vakantie om te gebruiken aan het zwembad- en strand. In het dagelijks leven vind ik een droogshampoo makkelijker.

0etoshair7De nieuwe haarproducten van Etos zijn me erg goed bevallen en blijf ik zeker nog een tijdje gebruiken. Wat vind jij van de producten? Ga je ze zelf ook uitproberen?

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos Friends.

Styled by Romy

3 gedachten over “REVIEW: Etos’ nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven