Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Roses are Red…

[show_shopthepost_widget id=”2438643″]

Jumper dress: Shein / Crossbody bag: Stradivarius / Overknees: Sacha Shoes / Pompom: H&M / Oorbellen: Accessorize / Ring: Jewelry by AD / Kettinkjes & horloge: My Jewellery / Armbanden: Michael Kors, My Jewellery, Happiness Boutique & Modemusthaves

Fotografie: Sandra / Essere Moda

Borduursels: ze waren afgelopen tijd al overal te zien, maar dit voorjaar zijn ze populairder dan ooit. We zien vooral geborduurde bloemen op bijvoorbeeld sneakers, tassen maar ook op kledingstukken. Ik ben helemaal fan van deze trend en heb hem ook al in mijn kledingkast hangen! Vandaag laat ik je mijn nieuwe jurkje van Shein zien, en het mooiste aan deze jurk is natuurlijk het geborduurde detail bovenaan. Ik ben gek op rozen en laat ze dan ook maar al te graag terugkomen op mijn kleding.

Deze jurk zit ontzettend comfortabel door de ruim vallende stof, en is erg makkelijk te dragen met bijvoorbeeld overknee boots en een comfy panty. Je zou hem natuurlijk ook kunnen dragen met een leatherlook broek en enkellaarsjes of sneakers. Afgelopen vrijdag ging ik shoppen met mijn moeder in Amsterdam, en daar kochten we deze geweldige, poederroze tas met patches bij Stradivarius. Ik draag de tas non stop en zet hem in om elke outfit helemaal af te stylen. Wat vind jij van mijn outfit?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”341383″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sheinside.

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Roses are Red…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven