Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

HOTSPOT: Corner Bakery Amsterdam

[show_shopthepost_widget id=”2435508″]

Gisteren was ik in Amsterdam voor een gezellig shop-dagje met mijn lieve moeder. Omdat ik al veel over de Corner Bakery aan de Johannes Vermeerstraat 40 had gehoord, besloten we er eindelijk eens naartoe te gaan. Deze ontbijt- en lunchplek staat natuurlijk bekend om haar schattige donuts, unicorn milkshakes en andere Instagram-waardige gerechten. Het viel me op dat de Corner Bakery best wel verstopt ligt – wij moesten onze navigatie wel even aan zetten, maar ik woon dan ook niet in Amsterdam ;-).

Tip: zoek van tevoren even op rond welke tijden de Corner Bakery het drukste is. Dan voorkom je het lange wachten, want wij waren net op tijd – we kwamen aan rond 11 uur en rond 12 uur werd het echt druk met rijen die buiten stonden. Gelukkig kun je in de toch wel kleine lunchplek ook beneden terecht. Het ziet er echt compact maar gezellig uit, en er staat voor iedereen meer dan voldoende op de kaart. Van french toast met vers fruit tot pancakes, van milkshakes tot zelfgebakken taartjes.

Ook kun je er natuurlijk terecht voor een Chai tea latte, een lekker koffietje of lekkere sandwiches. Het fijne is dat alles bij de Corner Bakery vrij betaalbaar is – voor de pancakes betaal je rond de 8 euro, voor de milkshakes ongeveer 6 euro. Enig minpuntje vond ik de bediening af en toe: de meiden die naast ons zaten en veel later aankwamen werden veel eerder bediend, en het personeel is niet altijd even vlot.

Toch maakt het heerlijke en vooral zelfbereide eten een hoop goed, en je krijgt een hoop eten voor je geld. Corner Bakery Amsterdam, gelegen vlakbij het Museumplein, is wat mij betreft de perfecte plek om te ontbijten, te lunchen met vriendinnen (of je moeder dus) of gewoon lekker te werken achter je laptop. Ze zijn dagelijks geopend van 08:00 tot 17:00, en dus perfect om ‘s morgens voor het werken even langs te gaan om een ontbijtje mee te nemen. Ben jij al langs geweest?

Styled by Romy

Terug naar boven